-20%

Cockpit Spray 750 ml – Agent de intretinere al bordului – aroma mere - Lucios

Ambalaj: 1 buc.
33,02 lei
26,42 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: 002568


Q11

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Este un produs antistatic pt. curatirea si conservarea obiectelor din plastic, cauciuc, bord vehicule sau chiar mobilier. Formula bazata pe particulele nano-argint patrunde in interiorul structurii materialelor, incetinind procesul de imbatranire ale materialelor plastice, protejand totodata de efectele negative ale radiatiilor UV. Improspateaza suprafetele lasand in urma o aroma deosebit de agreabila.

Modul de utilizare: 1. Agitati energic inainte de utilizare. 2. Pulverizati produsul pe suprafata de tratat de la cca. 20 cm distanta. 3. Stergeti suprafata cu o carpa moale.

Nu aplicati produsul pe volan, pe pedale, sau pe parbriz.

Atentionari: Recipient sub presiune. Feriti de caldura de peste 50° C. Nu intepati si nu incinerati recipientul nici in starea golita. Nu pulverizati produsul pe flacara deschisa sau pe suprafete incinse. Nu depozitati produsul in spatii cu surse de caldura intensa, sau cu foc deschis.. Evitati fumatul. Feriti produsul de accesul copiilor.

Iritant pt. piele. este nociv in caz de inhalare. Este toxic pt. ape vii. Actiunea repetata si de durata asupra pielii poate provoca uscarea si craparea epidermei. Vaporii pot provoca ameteala si/sau somnolenta. Produsul va fi utilizat numai in spatii bine ventilate.

Continut: 750 ml

Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj


Produse recent vizitate