-20%

Leather Cleaner 500 ml – agent pt. intretinerea pielii naturale

Ambalaj: 1 buc.
19,65 lei
15,72 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: 006467


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Este un produs destinat intretinerii partilor din piele al masinii, dar si pt. alte tapiserii sau obiecte de imbracaminte din piele. Contine ceruri naturale, curata eficient si previne imbatranirea pielii, hidrateaza, si accentueaza culorile. Produsul lasa in urma o pelicula cu proprietati de respingere a murdariei si prafului emanand totodata si o aroma foarte agreabila.

Modul de utilizare: Curatati suprafata de praf. Testati produsul pe o suprafata a pielii mai putin vizibila. Stergeti suprafetele de piele cu o carpa imbibata cu acest produs, dupa care stergeti pana la atingerea starii uscate.

Atentie: produsul numai in scopul pt. care este destinat. Nu inhalati vaporii emanati. In caz de inhalare sau inghitire consultati de urgenta medicul. Feriti produsul de la temperaturi inalte, sau foc deschis, S24/25 Evitati contactul cu pielea sau cu ochii, S46 – In caz de ingerare apelati deindata la medic, prezentandu-i ambalajul sau eticheta. Evitati contactul cu ochii sau cu alimentele. Nu folositi produsul in combinatie cu alti agenti de curatire sau intretinere. In cazul hipersensibilitatii pielii, folositi manusi de protectie. Dupa fiecare utilizare spalati-va pe maini. Feriti produsul de accesul copiilor.

Compozitie: mai putin de 5% tenzide anionice si ne-anionice,

Continut: 500 ml

Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj


Produse recent vizitate