-30%

Cockpit Cleaner Vanilla 500 ml – Agent de curatare al bordului – aroma vanilie

Ambalaj: 1 buc.
20,21 lei
14,14 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: 006405


Q11

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Cockpit Clean este un produs destinat intretinerii partilor din material plastic al bordului. Produsul ofera 3 functii foarte eficiente: curata si previne imbatranirea materialului, protejeaza impotriva radiatiilor UV daunatoare, previne depunerile de praf, lasand in urma o aroma foarte placuta de lamaie.

Modul de utilizare: Pulverizati o cantitate mica de produs pe suprafata de curatat, dupa care stergeti suprafetele cu o carpa moale, pana la atingerea starii uscate.

Atentie: produsul numai in scopul pt. care este destinat. Nu inhalati vaporii emanati. In caz de inhalare sau inghitire consultati de urgenta medicul. Feriti produsul de la temperaturi inalte, sau foc deschis. Evitati contactul cu ochii sau cu alimentele. Nu folositi produsul in combinatie cu alti agenti de curatire sau intretinere. In cazul hipersensibilitatii pielii, folositi manusi de protectie. Dupa fiecare utilizare spalati-va pe maini. Dupa fiecare utilizare reinchideti cu grija pachetul. Feriti produsul de accesul copiilor.

Compozitie: mai putin de 5% tenzide anionice si ne-anionice, aroma benzoat benzil

Continut: 500 ml

Termen de valabilitate: vezi data de pe ambalaj


Produse recent vizitate