-20%

CARGUARD G5 G11 Antigel -35°C 1KG VERDE

Ambalaj: 1 buc.
15,15 lei
12,12 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: ATG003


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Domeniul de utilizare: Agent antigel pt. utilizarea in toate tipurile de motoare cu ardere interna, precum si in instalatii de incalzire centrala si climatizare - in vederea protectiei la inghet a acestora. Se utilizeaza atat pe timpul ierni, cat si cel al verii. Protejeaza sistemul de coroziune, nu dauneaza piesele din plastic sau cauciuc.

Modul de utilizare: Goliti sistemul de racire si clatiti-l cu apa curata. Umpleti instalatia de racire cu acest produs si porniti motorul lasandu-l in functiune pana la deschiderea termostatului. Completati nivelul lichidului in vasul de expansiune.

Produsul se foloseste fara diluare!

Compozitie: Apa deionizata, etilen-glicol 50%, substante colorante si aditivi.

Propozitii legate de precautii in utilizare: P101 in caz de apelare la medic, prezentati-i ambalajul produsului sau eticheta, P102 a se pastra ferit de accesul copiilor, P210 A se feri de temperaturi inalte/scantei/foc deschis/suprafete fierbinti. Fumatul interzis, P233 Recipientul va fi pastrat bine inchis, P301+P315 IN CAZ DE INGERARE: Se va apela deindata la medic, P501 Produsul si ambalajul vor fi dezafectati conform normelor de mediu in vigoare.

Valabilitate: Produsul pastrat intr-un loc racoros, in ambalajul original nedeschis isi pastreaza calitatile timp de 2 ani de la data fabricatiei.

Data fabricatiei: Vezi data marcata pe ambalaj.

Continut: 1 kg

Fabricat in UE (Hungary)


Produse recent vizitate