Alarma auto CAN-BUS cu Pager GSM

Ambalaj: 1 buc.
1.670,76 lei
1.336,61 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: CAN-777


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

CAN 777 este un sistem universal inovator de alarma CAN-BUS, unic in genul lui pe piata, care este capabil de a comunica direct cu telefonul utilizatorului, acceptand si comenzi prin telefon din partea acestuia.

In caz de alarma, telefonul se transforma intr-un comunicator de alarma cu avertizare in timp real. De asemenea, este prevazut cu senzor de temperatura activ capabil de a garanta intotdeauna "confortul termic" necesar conform cerintelor proprietarului. 
CAN 777 poate fi conectat cu cablajele pin-to-pin folosind
conectorii originali al masinii.
Carcasa aluminiu, Telefon GSM class 4 (2W) Quad Band,
Receptor 2.4 Ghz 12 canale

CAN 777 functioneaza prin intermediul tehnologiei digitale CAN BUS. fara a interfera cu sistemul electric original al masinii. Acest lucru va permite sa utilizati telecomanda originala a vehiculului pentru a arma si dezarma sistemul CAN 777.

Configuratia sistemului este facil si necesita doar cateva momente. Nu aveti nevoie de nici o conexiune la computer. Printr-un sistem simplu de SMS sistemul se va adapta la vehicul (in memorie figureaza  mai mult de 350 de modele de vehicule).
Pentru configurarea sistemului CAN 777 nu este nevoie de apelarea la  instalatorii profesionisti!

Gratie telefonului GSM conectat la sistem, in caz de alarma, in plus fata de sunetul normal al sirenei, sistemul va apela telefonul utilizatorului si informeaza alarma reala in curs de desfasurare, cu un mesaj text. Toate acestea, in timp real.

O alta caracteristica noua este controlul temperaturii din habitaclu, pornind de la distanta motorul vehiculului.

Nota: Acest serviciu devine activ doar dupa ce sistemul obtional s-a montat si s-a convins de deplina siguranta a operatiei.

Dupa ce ati primit mesajul corect prin SMS, sistemul va efectua controale de securitate si va porni motorul in vederea ajustarii temperaturii interne

Incalzirea sau climatizarea habitaclului se va face in conditii de siguranta si confort maximale, urmand  necesitatile si preferintele proprietarului.

CE INSEAMNA 2,4 GHz ?

Sistemul functioneaza in banda de 2,4 GHz, frecventa imuna la bruiaje sau la comenzi false de armare-dezarmare sau deschidere centralizata. Sistemul permite utilizarea a 4 telecomenzi cu drepturi depline de comanda (CAN 004).

 Cu acest model de telecomanda se pot emite comenzi similare cu telecomanda originala, dar sunt disponibile chiar si servicii suplimentare fata de acelea.

 La modelele de vehicule cu CAN-BUS, proprietarul poate decide utilizarea telecomenzii originale, sau a acelei optionale Carguard.

In plus, prin adaugarea modulului radio  CAN 007 se poate extinde protectia si in afara masini – acesta gestionand 32 de senzori diferiti de protectie a usilor de garaj, a intrarilor sau a diferitelor incaperi din apropiere.

IDENTIFICARE PRIN TRANSPONDER

Vehiculul poate fi protejat suplimentar si cu un transponder activ de 2.4 GHz numit "CAN 005", care, prin comunicatie bidirectionala, confirma identitatea soferului si intervine in caz de necesitate.

Toate acestea se realizeaza cu informarea proprietarului in timp real prin mesaje SMS

COMENZI SMS DISPONIBILE:

- Activarea sirenei

- Dezactivarea sirenei

- Pornire motor

- Oprire motor

- Blocare motor

- Citire temperatura

- Citire stare baterie

TIPURI DE PROTECTIE:

- Protectie perimetru prin date CAN-BUS (capote, portbagaj)

- Senzor de soc

- Senzor ultrasunete se poate exclude prin telecomanda

- Accesare prin cheia de contact +15 (prin CAN-BUS)

- Blocare motor prin releul intern (Max. 10A)

ALTE DATE RECEPTIONATE:

- Citirea temperaturii interne

- Citirea starii bateriei

- Semnal de viteza

- Info stare sistem

- Info stare usi inchise

- Poziti P al schimbatoruli de viteza

   - Pedala de frana sau ambreiaj apasata

Carguard a urmat chemarea pietei si a realizat un App pt. a facilita utilizarea de catre proprietar.

Printr-un simplu clic pe icoana, proprietarul poate gestiona inchiderea centralizata, blocare si deblocare motor, verificarea starii bateriei, sau a temperaturii din habitaclu pornind sau oprind motorul dupa necesitati.

COMENZI SMS DISPONIBILE

 


Produse recent vizitate