FILTRU DE AER SPORT

Ambalaj: 1 buc.
13 lei


Cod produs: AF012-R1


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Filtru de aer "Sport"

Acest tip de filtru - numit si "Filtru direct" prezinta o serie de avantaje tehnice si economice incontestabile fata de filtrele clasice, cu hartie.
Functionarea este total diferita de cea a filtrelor cu hartie, la care efectul filtrant este realizat de micro-porozitatile hartiei - care sunt totodata si un obstacol important in calea aerului absorbit de motor.

Avantaje pentru motor:
Filtrele directe filtreaza cu orificii mult mai mari - efectul filtrant fiind realizat prin adsorbtia impuritatilor pe filmul de ulei de pe structura filtranta.
Rezulta un debit de aer mult mai mare - datorita orificiilor filtrante mai mari ca al filtrelor de hartie.
Creste randamentul - mai ales la accelerari rapide - dar scade consumul datorita eliminarii obstacolului din calea admisiei.

ATENTIE: filtrele "Sport" sunt deosebit de avantajoase in cazul motoarelor TURBO - care necesita un debit de aer si mai abundent la admisie.

Avantaje economice:
Filtrele directe au o durata de viata practic nelimitata - ca atare Nu necesita schimbarea pe toata durata de viata a vehiculului.
Curatirea si lubrifierea sunt necesare doar la parcurgerea a 15...20.000 km - in functie de anotimp si de impuritatea aerului de pe traseele parcurse.

Avantaje ecologice:
Aceste filtre - datorita duratei de viata nelimitate rezulta in poluarea mediului practic nula - fata de filtrele clasice, de hartie de unica folosinta.

Detalii:

Diametru: 60mm
Inaltime: 35mm
Diametru racord: 12mm
Material: Panza + Bumbac + placa metalica +material cauciuc


Produse recent vizitate