Huse universale pentru scaune auto, cu fluturași - CARGUARD

Ambalaj: 1 set
121 lei
92 lei


Cod produs: RSG01032


Carguard

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Motiv: ARTICOL DESFACUT

CARGUARD

Set huse auto universale pentru 5 scaune, model cu fluturași.

  • PROTEJEAZĂ scaunele mașinii tale de pete și de uzură. Indiferent de modelul mașinii tale sau dacă mașina este nouă sau nu, husele auto sunt o necesitate pentru ca mașina ta să arate impecabil și acum, și în viitor.
  • DESIGNUL ELEGANT va împrospăta aspectul mașinii tale, îi va da un stil de invidiat și va atrage cu siguranță atenția.
  • UȘOR DE INSTALAT: husele se instalează imediat pe scaunele mașinii tale datorită sistemului de prindere simplu dar sigur.
  • MATERIAL CONFORTABIL: stratul superior de poliester și materialele de calitate folosite în fabricarea huselor permit aerisirea, adăugând un plus de confort mașinii tale.
  • POTRIVIRE UNIVERSALĂ: husele noastre sunt concepute să se potrivească la marea majoritate a modelelor auto, indiferent de marcă sau categoria mașinii. Husele noastre se potrivesc pentru automobile, mașini de teren, dube sau camioane.


Setul conține:
Huse scaune față 118x56cm -  2 buc
Husă șezut banchetă 132x80 cm - 1 buc
Husă spătar banchetă 132x59 cm - 1 buc
Huse tetiere 30x27 cm - 5 buc.

Compatibil cu scaune cu airbag
Material: Polyester + burete 2mm
Culoare: Negru

CARGUARD este o marcă românească de accesorii auto, cu o tradiție de peste 15 ani! Produsele și accesoriile Carguard sunt fabricate sub îndrumarea și supravegherea unei companii din Județul Bihor și sunt optimizate pentru a livra un raport calitate-preț cât mai bun pentru piața din România!


Produse recent vizitate