Canistra metalica pentru combustibili 5 l Carguard

Ambalaj: 1 buc.
75 lei
35 lei


Cod produs: RSG01027


Carguard

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Motiv: produs putin deformat

Transportul de combustibil necesită echipamente de încredere pentru a asigura siguranța și fiabilitatea. Canistra Metalică pentru Combustibili cu o capacitate de 5 litri este soluția ideală pentru a stoca și transporta carburant în condiții de maximă siguranță.

Construită din tablă de oțel laminată la rece de calitate superioară, această canistră este proiectată pentru a rezista utilizării intensive și pentru a proteja combustibilul de condițiile exterioare. Grosimea sa de 0.6mm asigură durabilitate și rezistență la deformare.

Cu dimensiunile sale compacte de 24cm x 11.5cm x 31cm, canistra este ușor de transportat și depozitat în portbagajul mașinii sau în alte spații de depozitare. Greutatea sa de 1.24kg o face ușor de manevrat, chiar și atunci când este plină cu combustibil.

Capacitatea de 5 litri este ideală pentru a stoca suficient carburant pentru nevoile tale imediate, fără a ocupa prea mult spațiu. Astfel, poți fi pregătit pentru orice situație, de la călătorii lungi la nevoia de a alimenta utilaje sau echipamente în câmp sau în alte locuri izolate.

În concluzie, Canistra Metalică pentru Combustibili de 5 litri este partenerul de încredere pentru transportul de carburant. Cu construcția sa solidă din oțel laminat la rece și dimensiunile sale compacte, este alegerea perfectă pentru a asigura siguranța și eficiența în gestionarea combustibilului.

Caracteristici:

Capacitate: 5L
Dimensiune: 24cm x11.5cm x31cm
Material: DC40 tablă de oțel laminată la rece
Grosime: 0.6mm
Greutate: 1.24kg


Produse recent vizitate