Piscină pentru copii mici - învățare forme - 120 x 117 x 46 cm

Ambalaj: 1 buc.
173 lei


Cod produs: 56416


Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Piscina colorată pentru copii este o soluție excelentă pentru cei mai mici copii, oferind divertisment în timp ce își dezvoltă abilitățile senzoriale. Acest bazin include exerciții de potrivire a formelor care stimulează învățarea și imaginația într-un mod distractiv și activ. Copiii se vor distra de minune cu cele 5 forme de spumă incluse în timp ce învață forme și culori!

În plus, îmbunătățește coordonarea mână-ochi, echilibrul și mișcarea, promovând creșterea și dezvoltarea. Umplută cu apă, oferă un loc confortabil și răcoros pentru ca copiii să se joace vara. Dar distracția nu se termină nici la sfârșitul verii! Aduceți-l în casă și folosiți-l ca groapă de bile sau centru de activități atunci când vremea este rea. Perfect pentru utilizare în interior și exterior, asigurându-vă copilul dumneavoastră se va distra pe tot parcursul anului.

Piscinele pentru copii Bestway® le permit copiilor să facă o baie răcoritoare în propria curte. Urmând cele mai recente mode și tendințe, aceste piscine gonflabile oferă copiilor ore întregi de distracție nesfârșită de vară. Ușor de umflat, dezumflat și depozitat, aceste piscine pentru copii oferă o opțiune convenabilă și simplă pentru familii și o modalitate excelentă de a introduce copiii în apă.

  • De la 4 luni
  • Gonflabilă
  • Învățarea formelor
  • 5 forme de spumă incluse
  • Dezvoltă abilitățile senzoriale
  • Poate fi folosită si ca piscina uscată

 

Formă: rundă
Învățare forme: Oval, cerc, pătrat, triunghi, hexagon
Mărimea: 120 x 117 x 46 cm
Varsta recomandata: 2+
Culoare: Albastru, galben, roșu