Set de vopsit - 10 piese

Ambalaj: 1 buc.
52 lei


Cod produs: 11180E


Handy

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperiți bucuria vopsirii și renovării și înfrumusețați-vă casa cu ajutorul acestui set versatil de vopsit. Pachetul include urmatoarele unelte si accesorii:

Tava din plastic negru: Tava rezistenta si usor de curatat, care este o alegere ideala pentru amestecarea si aplicarea vopselei. Datorită dimensiunilor sale convenabile, este ușor de manevrat.

Rola din poliester alb: Rola din poliester alb este perfect potrivită pentru vopsirea suprafețelor mai mari. Manerul ergonomic asigura o prindere confortabila si ghidare precisa in timpul vopsirii.

Rolă din poliester roșu/gri: Rola din poliester roșu/gri este o alegere ideală pentru vopsirea zonelor și detaliilor mici.

Mâner de 18 cm și 10 cm: Cele două mânere cu lungime diferită vă permit să alegeți dimensiunea care se potrivește cel mai bine lucrării în cauză. Mânerul de 18 cm este excelent pentru utilizarea cu rola mare pe suprafețe mai mari continue, în timp ce mânerul de 10 cm este ideal pentru lucrări mai detaliate.

Pensule de 1" și 2": Pensulele de 1" și 2" au fibre sintetice de înaltă calitate care produc linii precise și netede. Este o alegere ideală pentru vopsirea suprafețelor și colțurilor înguste ale pereților, dar poate fi potrivită și pentru tratarea suprafețelor din lemn.

Folie de acoperire 4x5 m: Folia de acoperire mare protejează suprafețele din jur de stropii de vopsea și petele accidentale. Este ușor de aplicat și îndepărtat, asigurând astfel un mediu de lucru curat și ordonat.

Spaclu: Puteți repara cu ușurință defectele peretelui cu ajutorul acestuia. O alegere excelentă pentru lucrări de netezire și tencuială.

Bandă de mascare de 19 mm x 25 m: Banda de mascare permite precizie și linii curate atunci când vopsiți. Ține în siguranță materialele de mascare pentru a preveni acumularea nedorită de vopsea.

  • Set complet pentru vopsit
  • Tot ce ai nevoie
  • Role moi
  • Tava de cerneală
  • Perii
  • Film de acoperire mare
  • Banda camuflanta
  • Unelte de mână cu mâner de agățat

 

Conținutul pachetului: Instrumente de vopsit din 10 piese
Material maner: Plastic
Dimensiunea tavii de vopsea: 24,5 x 33,5 cm
Agăţat: Cilindru din poliester de 18 cm: 18 mm
Cilindru din poliester de 10 cm: 12 mm
Cadru / mâner: 18 cm - Ø7,8 mm oțel inoxidabil, cu mâner din plastic
10 cm - Ø5,8 mm oțel inoxidabil, cu mâner din plastic
Perii: Lungime filet 1" - 44 mm Lungime filet
2" - 44 mm
Film de coperta: 4 x 5 m - transparent 5 microni grosime
Spaclu: Lama din otel inoxidabil de 3,7 x 18 cm cu maner din plastic
Banda camuflanta: 19 x 25 m - solvent


Produse recent vizitate