Fotoliu de masaj Life-Guard LGM002 Gri

Ambalaj: 1 buc.
0 lei


Cod produs: LGM002-G


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Fotoliul de masaj Life-Guard LGM002 este soluția perfectă pentru a te bucura de o experiență completă de relaxare, îmbunătățind starea ta de bine și echilibrându-ți mintea.

Fotoliul LGM002 este dotat cu o serie de funcții inovatoare care îți vor oferi o experiență de masaj personalizată și revigorantă. Tehnologia de masaj cu perne de aer pentru întregul corp te va încânta cu o presiune delicată și constantă, masând și stimulând mușchii de la gât până la picioare. Masajul la picioare cu rolele pentru tălpi îți va oferi un confort aparte și o senzație de relaxare profundă, eliberându-te de tensiunea și oboseala acumulate.

Funcția de gravitație zero îți permite să te poziționezi într-o postură perfect echilibrată, reducând presiunea asupra coloanei vertebrale și oferind o relaxare maximă. Acest fotoliu inteligent dispune și de funcție de încălzire, care încurajează circulația sanguină și ameliorează durerile musculare și articulare.

Cu ajutorul manipulatorului de urmărire SL-formă, fotoliul se adaptează perfect formei corpului tău, oferind un masaj precis și eficient în zonele de nevoie. Poți conecta dispozitivul tău prin Bluetooth și să te bucuri de muzică relaxantă în timpul masajului, pentru o experiență de relaxare completă. Lumini frumoase de respirație pe ambele părți ale fotoliului adaugă o notă de eleganță și stil, creând o atmosferă plăcută și relaxantă în încăpere.

Fotoliul de masaj Life-Guard LGM002 îmbină confortul suprem cu tehnologia avansată pentru a-ți oferi o experiență de relaxare de excepție. Investește în sănătatea și bunăstarea ta și acordă-ți momente de răsfăț și regenerare în confortul propriului cămin.

Nu mai aștepta! Descoperă beneficiile fotoliului de masaj Life-Guard LGM002 și bucură-te de relaxare completă și tehnologie avansată!

Caracteristici:

* Airbaguri full body
* Masaj cu role pentru picioare; * Extensie pentru picioare
* Funcție de gravitație zero
* Funcția de încălzire
* Manipulator de urmărire a formei SL * Funcția de muzică Bluetooth
* Lumini frumoase de respirație pe ambele părți

 

Disponibil la comanda in 4 culori:

- crem

- albastru deschis

- maro

- albastru inchis


Produse recent vizitate