Spumator electric - 220 - 240V - 550 W - alb

Ambalaj: 1 buc.
212 lei


Cod produs: BW1018


Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Bucurați-vă de spuma de lapte perfectă produsă de acest dispozitiv acasă! Acest spumant de lapte de înaltă calitate vă permite să creați cu ușurință spumă cremoasă de lapte atât pentru băuturi calde, cât și pentru băuturi reci. Indiferent dacă este vorba de o cafea proaspătă, cappuccino, latte macchiato sau ciocolată caldă, acest spuman de lapte este alegerea perfecta pentru fiecare ocazie.

Are un design sofisticat și ergonomic care se potrivește atât în ​​bucătăriile moderne, cât și în cele tradiționale. Controlul cu un singur buton permite utilizatorilor să aleagă cu ușurință între spuma de lapte rece și fierbinte. Doar apăsați butonul de pornire și vă puteți bucura de spumă cremoasă de lapte de calitate barista în câteva momente. Prepararea spumei de lapte rece este simplă și rapidă. Turnați lapte rece în recipient așa cum este indicat, apoi apăsați butonul de pornire de două ori pentru a porni mașina. Spumatorul de lapte funcționează eficient și spumează frumos laptele rece, care va fi completarea perfectă pentru cafeaua cu gheață sau smoothie-urile răcoritoare.

Dacă doriți spumă de lapte caldă, turnați lapte proaspăt în recipient, apăsați butonul o dată pentru a porni mașina. Rin in scurt timp vei avea spuma de lapte calduta spumoasa si matasoasa, cu care poti face latte-uri magice, cafele si ciocolata calda acasa, pentru invitatii tai si pentru tine. Aparatul este potrivit si pentru incalzirea laptelui sau a cacaoi, pentru a atinge functia dorita, apasati butonul de pornire de 3 ori pana cand LED-ul indicator se aprinde mov. Capul de spumare ușor de curățat contribuie la producerea de spumă de lapte de înaltă calitate. Recipientul are o capacitate mare si o suprafata antiaderent, deci este usor de folosit si curatat. Iar funcționarea silențioasă a dispozitivului nu perturbă liniștea casei, astfel încât să vă puteți bucura de dimineți liniștite sau de momente de relaxare seara.

  • Aspect modern
  • Spumare rapidă
  • Usor de curatat
  • Este potrivit atât pentru spumarea laptelui fierbinte cât și la rece și, de asemenea, pentru încălzirea cacaoului

 

Tensiunea de alimentare: 220 - 240 V AC - 50/60 Hz
Putere nominală: 2,4 A
Putere: 550 W
Capacitate: 400 ml
Culoare: Alb
Moduri: Spumarea laptelui la rece și cald și, de asemenea, încălzirea cacaoului
Protecţie: IP20
Material: Plastic, sticla borosilicata
Mărimea: 165 x 115 x 210 mm
Greutate: 0,84 kg