Încărcător multifuncțional brichetă auto Carguard

Ambalaj: 1 buc.
25 lei
din care taxa verde 0,05 lei


Cod produs: USC003


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Cu ritmul alert al vieții de astăzi, avem adesea nevoie să încărcăm dispozitivele noastre în timp ce suntem în mișcare. Acest lucru face ca un încărcător multifuncțional pentru brichetă auto să fie un accesoriu esențial pentru mașină. Iată de ce ar trebui să consideri un încărcător auto cu 2 USB-uri, încărcare și indicator de voltaj.

2 USB-uri: Acest încărcător dispune de 2 porturi USB, ceea ce înseamnă că poți încărca simultan două dispozitive. Este ideal pentru a-ți încărca telefonul și tableta în același timp sau pentru a permite pasagerilor să-și încarce dispozitivele.

Indicator de Voltaj: Un alt aspect util al acestui încărcător auto este indicatorul de voltaj. Acesta îți arată starea sistemului electric al mașinii tale, astfel încât să poți fi mereu informat cu privire la nivelul bateriei.

Mufe Brichetă Suplimentare: Încărcătorul multifuncțional vine cu 2 mufe pentru brichetă suplimentare. Acestea îți permit să utilizezi și alte dispozitive care necesită alimentare prin brichetă.

Un încărcător multifuncțional pentru brichetă auto este o investiție inteligentă pentru orice șofer modern. Asigură-te că dispozitivele tale sunt mereu încărcate și gata de utilizare în mașină. Cumpără acum acest încărcător și beneficiază de încărcare eficientă în timpul deplasărilor tale.

Caracteristici:
- 2 USB
- 2 Mufe brichetă
- Indicator voltaj