Chinga de fixare cu clichet 5t -10 m x 50 mm Carguard

Ambalaj: 1 buc.
82 lei


Cod produs: CFA002


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Când vine vorba de transportul încărcăturilor grele sau a mărfurilor voluminoase, asigurarea lor în mod corespunzător este o prioritate. Chinga de Fixare cu Clichet 10 m x 50 mm este un instrument esențial pentru a asigura transportul în siguranță, indiferent de dimensiunea sau greutatea încărcăturii tale.

Iată de ce ar trebui să ai o chingă de fixare cu clichet de 10 metri în mașina ta:

  1. Lungime Extra: Cu o lungime generoasă de 10 metri, această chingă îți oferă suficient spațiu pentru a fixa încărcătura în mod corespunzător.

  2. Fixare Solidă: Lățimea de 50 mm a chingii și clichetul integrat asigură o fixare solidă și sigură.

  3. Durabilitate: Chinga este fabricată din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și la condițiile meteo dificile, garantând o durată lungă de viață.

  4. Versatilitate: Poți utiliza această chingă într-o varietate de situații, de la fixarea încărcăturilor în remorcă la transportul obiectelor mari sau voluminoase.

  5. Siguranță pe Drum: O încărcătură bine asigurată înseamnă că vei călători în siguranță. Evită mișcarea sau căderea încărcăturii în timpul transportului.

  6. Ușor de Utilizat: Clichetul integrat face ca fixarea să fie rapidă și ușoară, economisindu-ți timp și efort.

Asigură-ți că încărcătura ta ajunge la destinație în siguranță cu ajutorul Chingii de Fixare cu Clichet 10 m x 50 mm. Este un accesoriu esențial pentru transporturile tale și pentru orice persoană care dorește să se asigure că totul este bine fixat. Cumpără acum și beneficiezi de siguranță pe drum.