Chinga de fixare cu clichet 2t - 8 m x 50 mm Carguard

Ambalaj: 1 buc.
59 lei
53 lei


Cod produs: CFA001


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Când vine vorba de transportul mărfurilor sau al încărcăturilor grele, asigurarea acestora în mod corespunzător este esențială pentru siguranța ta și a celor din jur. Chinga de Fixare cu Clichet 8 m x 50 mm este un instrument indispensabil, proiectat pentru a asigura transportul în siguranță.

Iată de ce ar trebui să ai o chingă de fixare cu clichet în mașina ta:

  1. Asigurare Solidă: Cu o lungime de 8 metri și o lățime de 50 mm, această chingă oferă o fixare solidă pentru încărcătura ta.

  2. Clichet Practic: Clichetul integrat face ca fixarea să fie rapidă și ușoară. Poți strânge chinga cu ușurință pentru a asigura încărcătura.

  3. Durabilitate: Fabricată din materiale de înaltă calitate, chinga este rezistentă la uzură și condițiile meteo dificile, asigurând o durată lungă de viață.

  4. Versatilitate: Chinga poate fi utilizată într-o varietate de situații, de la fixarea mărfurilor în remorcă la transportul obiectelor grele pe acoperișul mașinii.

  5. Siguranță pe Drum: O încărcătură bine asigurată înseamnă siguranță pe drum. Evită mișcarea sau căderea încărcăturii în timpul transportului.

  6. Compactă și Portabilă: Chinga este ușor de transportat și depozitat în portbagajul mașinii tale, astfel încât să o ai mereu la îndemână.

Asigură transportul tău în siguranță cu ajutorul Chingii de Fixare cu Clichet 8 m x 50 mm. Este un accesoriu esențial pentru oricine efectuează transporturi de orice fel. Cumpără acum și ai încredere că încărcătura ta va ajunge la destinație în siguranță.

Caracteristici:
Lungime: 8 metri
Lățime:5 cm
Greutate maximă: 2000 Kg


Produse recent vizitate