Tester lumini 7 Pin remorca 12/24V Carguard

Ambalaj: 1 buc.
44 lei
din care taxa verde 0,15 lei


Cod produs: PRA007


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Verificarea conexiunii electrice între mașină și remorcă este un pas esențial înainte de a pleca la drum. Un tester de lumini 7 Pin pentru remorcă este instrumentul ideal pentru această sarcină, permițându-vă să verificați conexiunea electrică în câteva secunde.

Iată de ce este important un tester de lumini 7 Pin pentru remorcă:

  1. Verificare Rapidă: Cu acest tester, puteți verifica rapid funcționarea luminilor de pe remorcă, cum ar fi semnalele de frânare, semnalele de direcție și luminile de poziție.

  2. Detectare Defecte: Dacă există o problemă în conexiunea electrică, testerul vă va avertiza imediat, astfel încât să puteți remedia defecțiunile înainte de a pleca la drum.

  3. Ușor de Utilizat: Testerul este simplu de folosit. Conectați-l la mufa de remorcă, apoi activați diferitele funcții ale vehiculului pentru a verifica luminile corespunzătoare.

  4. Compatibilitate Universală: Testerul 7 Pin este proiectat pentru a se potrivi majorității conexiunilor de remorcă de tip 7 Pin, fiind compatibil cu o gamă variată de vehicule și remorci.

  5. Compact și Portabil: Acest tester este compact și ușor de transportat, astfel încât să îl puteți avea mereu la îndemână pentru verificări rapide.

Asigurați-vă că toate luminile de pe remorcă funcționează corect înainte de a porni la drum cu ajutorul testerului de lumini 7 Pin pentru remorcă. Este un instrument esențial pentru a vă asigura că transportul dvs. este sigur și conform regulilor de circulație. Cumpărați acum acest accesoriu practic pentru mașina dvs. și remorcă.

Caracteristici:
Material: cupru, nylon
Pin: 7P 
Tensiune: 12V/24V
CE