Mufă 13 Pin 12V Carguard

Ambalaj: 1 buc.
19 lei


Cod produs: PRA003


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Când vine vorba de transportul cu remorcă, o conexiune electrică corectă și fiabilă este esențială pentru o călătorie sigură și fără probleme. Mufa 13 Pin 12V pentru remorcă este un accesoriu indispensabil, care facilitează conexiuni sigure și versatile între vehicul și remorcă.

De ce este importantă mufa 13 Pin pentru remorcă:

  1. Conexiune Fiabilă: Această mufă asigură o conexiune electrică fiabilă între mașină și remorcă, prevenind defecțiunile și problemele în trafic.

  2. Compatibilitate Universală: Proiectată pentru a se potrivi majorității conexiunilor de remorcă de tip 13 Pin, mufa este compatibilă cu o gamă largă de vehicule și remorci.

  3. Ușor de Utilizat: Conectarea este simplă și rapidă. Mufa se potrivește perfect în priza de pe remorcă și asigură o conexiune corectă fără dificultăți.

  4. Durabilitate: Fabricată din materiale de înaltă calitate, mufa este rezistentă la uzură și la condițiile meteo adverse, asigurând o durată lungă de viață.

  5. Funcționare la 12V: Mufa 13 Pin funcționează la tensiunea de 12V, făcând-o compatibilă cu majoritatea vehiculelor.

Asigură-ți călătoriile cu remorcă cu ajutorul Mufei 13 Pin 12V pentru a obține o conexiune electrică sigură și versatilă între mașină și remorcă. Cumpără acum acest accesoriu esențial pentru a te asigura că transportul tău se desfășoară fără probleme și în deplină siguranță.

Caracteristici:

Material: cupru, nylon
Pin: 13P 
Tensiune: 12V
CE


Produse recent vizitate