Mufă remorcă 7 pin 12V Carguard

Ambalaj: 1 buc.
12 lei


Cod produs: PRA002


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Când vine vorba de transportul cu remorcă, o conexiune electrică fiabilă este crucială pentru a asigura siguranța și funcționalitatea transportului tău. Mufa 7 Pin 12V pentru remorcă este un accesoriu esențial care permite o conexiune sigură între vehicul și remorcă.

Iată de ce mufa 7 Pin este atât de importantă:

  1. Conexiune Sigură: Această mufă oferă o conexiune electrică sigură între mașină și remorcă, prevenind problemele precum lipsa semnalelor luminoase sau funcționarea incorectă a frânelor și semnalelor de viraj.

  2. Compatibilitate Universală: Mufa 7 Pin este concepută pentru a se potrivi majorității conexiunilor de remorcă de tip 7 Pin, ceea ce o face potrivită pentru diverse tipuri de vehicule și remorci.

  3. Durabilitate: Fabricată din materiale de înaltă calitate, această mufă este rezistentă la uzură și condițiile meteo nefavorabile, asigurând o utilizare îndelungată.

  4. Ușor de Utilizat: Conectarea mufei 7 Pin este simplă și rapidă, iar designul ergonomic asigură o potrivire corectă fără dificultăți.

  5. Funcționare la 12V: Mufa 7 Pin funcționează la tensiunea de 12V, ceea ce o face compatibilă cu majoritatea vehiculelor.

Asigură-ți transporturile cu remorcă cu ajutorul Mufei 7 Pin 12V pentru a te bucura de o conexiune electrică fiabilă și funcțională. Cumpără acum acest accesoriu esențial pentru a te asigura că vehiculul tău și remorca sunt perfect sincronizate în timpul călătoriilor tale.

Caracteristici:

Material: cupru, nylon
Pin: 7P
Tensiune: 12V
CE


Produse recent vizitate