Mini Adaptor 7/13 PIN 12/24V Carguard

Ambalaj: 1 buc.
15 lei


Cod produs: PRA005


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Atunci când vine vorba de transportul cu remorcă, o conexiune electrică sigură și eficientă este esențială pentru a preveni problemele pe drum și pentru a asigura siguranța transportului tău. Adaptorul 7/13 PIN 12/24V este un accesoriu crucial care facilitează o conexiune corectă între vehicul și remorcă.

Iată de ce ar trebui să folosești un adaptor 7/13 PIN:

  1. Versatilitate Universală: Acest adaptor este proiectat pentru a se potrivi majorității conexiunilor de remorcă de tip 7 PIN și 13 PIN, făcându-l compatibil cu o gamă largă de vehicule și remorci.

  2. Siguranță și Fiabilitate: Conexiunea electrică între mașină și remorcă trebuie să fie sigură pentru a preveni defectările sau problemele pe drum. Adaptorul 7/13 PIN asigură o conexiune solidă și fiabilă.

  3. Funcționare pe 12V și 24V: Acest adaptor este proiectat pentru a funcționa atât la 12V cât și la 24V, ceea ce îl face potrivit pentru diverse tipuri de vehicule și condiții de alimentare.

  4. Ușor de Utilizat: Conectarea este simplă și rapidă. Adaptorul se potrivește perfect în fisa remorcii și a vehiculului, asigurând o conexiune corectă fără dificultăți.

  5. Durabilitate: Fabricat din materiale de înaltă calitate, adaptorul este rezistent la uzură și la condițiile meteo nefavorabile, asigurând o utilizare îndelungată.

Asigură-te călătoriile tale cu remorcă sunt fără probleme și în siguranță cu ajutorul Adaptorului 7/13 PIN 12/24V. Cumpără acum acest accesoriu esențial pentru a te asigura că vei avea o conexiune electrică fiabilă între mașină și remorcă, indiferent de tipul de vehicul pe care îl conduci.

Caracteristici:

7/13P mini adaptor
Material:  cupru, nylon
Pin: 7-13P
Voltaj: 12V/24V
CE


Produse recent vizitate