Mini Adaptor 13/7 PIN 12/24V Carguard

Ambalaj: 1 buc.
15 lei


Cod produs: PRA006


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Când vine vorba de utilizarea unei remorci sau a unui carlig de remorcare pentru mașina ta, o conexiune electrică sigură și eficientă este esențială. Adaptorul 13/7 PIN 12/24V este accesoriul de care ai nevoie pentru a asigura o conexiune corectă între mașină și remorcă.

Iată de ce ar trebui să folosești un adaptor 13/7 PIN:

  1. Compatibilitate Universală: Acest adaptor este proiectat pentru a se potrivi majorității conexiunilor de remorcă de tip 13 PIN, astfel încât să poți conecta ușor remorca la mașina ta.

  2. Siguranță și Fiabilitate: Conexiunea electrică între mașină și remorcă trebuie să fie sigură pentru a preveni defectările sau scurtcircuitele. Adaptorul 13/7 PIN asigură o conexiune solidă și fiabilă.

  3. Funcționare pe 12V și 24V: Acest adaptor este proiectat pentru a funcționa atât la 12V cât și la 24V, astfel încât să poți utiliza remorca cu diverse tipuri de vehicule.

  4. Ușor de Utilizat: Conectarea este simplă și rapidă. Adaptorul se potrivește perfect în fisa remorcii, asigurând o conexiune corectă fără efort suplimentar.

  5. Durabilitate: Fabricat din materiale de înaltă calitate, adaptorul este rezistent la uzură și la condițiile meteo nefavorabile, asigurând o utilizare îndelungată.

Fii sigur că remorca ta funcționează corect și în siguranță cu ajutorul Adaptorului 13/7 PIN 12/24V. Cumpără acum acest accesoriu esențial pentru a te asigura că vei avea o conexiune electrică fiabilă între mașină și remorcă, indiferent de tipul de vehicul pe care îl conduci.

 


Produse recent vizitate