Set protectie interior auto

Ambalaj: 200 buc.
5 lei
4 lei


Cod produs: SPA001


Carguard

Comanda minima

Adauga in cos

Descriere

După o vizită la spălătoria auto, dorim cu toții să păstrăm interiorul mașinii curat și în cea mai bună formă posibilă. Pentru a face acest lucru, Setul de Protecție Interior Auto este aliatul perfect. Acest set include tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți proteja interiorul după o curățare profesională.

Setul conține următoarele elemente:

  1. Husă de Scaun: Protejează scaunele de orice murdărie sau umezeală care ar putea să rămână după curățarea la spălătoria auto. Husa se potrivește perfect și se montează cu ușurință.

  2. Husă pentru Volan: Volanul este una dintre cele mai utilizate părți ale mașinii. Cu această husă, îl vei proteja de uzură și îl vei menține curat.

  3. Husă pentru Frână de Mână: Frâna de mână poate fi o zonă uitată în timpul curățării, dar această husă o va proteja și pe ea de murdărie.

  4. Husă pentru Schimbător de Viteze: Schimbătorul de viteze este o altă zonă expusă la contactul constant. Cu husa specială, îl vei proteja și-l vei menține în stare bună.

  5. Covor de Hârtie pentru Picioarele Șoferului: Acest covor se așează la picioarele șoferului și protejează podeaua de murdărie și umezeală.

Setul este ideal pentru a păstra interiorul mașinii tale în cea mai bună formă după curățarea la spălătoria auto. Toate elementele sunt ușor de montat și demontat, astfel încât să poți profita de protecție maximă fără efort suplimentar.

Păstrează-ți mașina curată și îngrijită cu Setul de Protecție Interior Auto. Acesta este perfect pentru a proteja investiția ta și pentru a te bucura de o mașină întotdeauna impecabilă. Cumpără acum și ai la îndemână toate elementele de care ai nevoie pentru a-ți menține mașina în cea mai bună formă!

Caracteristici:

1x Husa de scaun
1x Husă pentru volan
1x Husă de frână de mână
1x Husă schimbător viteze
1x Covor de hârtie


Produse recent vizitate