Chinga de tractare Carguard - 4m - 6500kg

Ambalaj: 1 buc.
59 lei
53 lei


Cod produs: CTA103


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Atunci când vine vorba de transportul greu și de tractare, o chingă de tractare cu rezistență de încredere este esențială. Chinga de Tractare cu o rezistență puternică și o lungime de 4 metri este soluția ideală pentru sarcinile tale de tractare.

Această chingă este construită pentru a face față situațiilor dificile. Fabricată din materiale de înaltă calitate, este rezistentă și durabilă, astfel încât să poți avea încredere că va face față cerințelor tale.

Cu o rezistență de încredere, această chingă este potrivită pentru o varietate de aplicații de transport, de la tractarea autovehiculelor la transportul echipamentelor grele. Lungimea sa de 4 metri oferă suficient spațiu pentru manevre și flexibilitate în utilizare.

Siguranța ta este prioritatea noastră, iar această chingă de tractare vine cu certificări și standarde de calitate pentru a asigura o utilizare sigură și eficientă. Cu această chingă, poți fi sigur că vei face față oricărei provocări de tractare.

În concluzie, dacă ai nevoie de o soluție cu rezistență de încredere, Chinga de Tractare - 4m, cu rezistență puternică, este alegerea corectă. Cumpără acum și asigură-te că sarcinile tale de transport se desfășoară cu succes și în siguranță!

Achiziționează acum Chinga de tractare și beneficiază de rezistență și putere!

Specificatii
Lungime: 4 m
Rezistență: 6500 kg
Material: PE
Greutatea cârligului: 320G


Produse recent vizitate