Odorizant auto Paloma Fresh Box - Cherry

Ambalaj: 1 buc.
15 lei


Cod produs: P03463


Paloma

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Bucură-te de aroma dulce a cireșelor în mașina ta cu Odorizantul Auto Paloma Fresh Box - Cherry!

Acest odorizant este creat pentru a adăuga o notă de dulceață și prospețime în mașină sau în orice alt spațiu. Cu Cherry, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Ce îl face special este faptul că poate elibera aroma sa treptat, oferind un parfum dulce și delicios care persistă mult timp. Cu o simplă îndepărtare a foliei de etanșare și înșurubarea capacului, vei permite acestui odorizant să-și facă magia.

Modul de utilizare este extrem de simplu: scoateți folia de etanșare de sub capac și înșurubați capacul înapoi. Aroma sa dulce a cireșelor se va elibera treptat în mașina ta sau în camera ta, făcând fiecare moment mai plăcut și mai dulce.

Paloma Fresh Box - Cherry este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă o notă de dulceață și bucurie în spațiul lor. Transformă-ți mașina sau camera într-un loc plin de savoare și prospețime cu acest odorizant de înaltă calitate.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Fresh Box - Cherry este soluția perfectă pentru a aduce aroma delicioasă a cireșelor în mașina ta sau în camera ta. Achiziționează acum și bucură-te de dulceața și prospețimea în fiecare zi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Fresh Box - Cherry și transformă-ți spațiul într-un loc plin de savoare și bucurie!

Tip: Paloma - Cherry
Poate fi folosit: aproximativ 60 de zile
Cantitate: 1 buc - 32 g

 

 


Produse recent vizitate