Odorizant auto Paloma Fresh Box - Vanilla

Ambalaj: 1 buc.
15 lei


Cod produs: P03459


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Bucură-te de aroma dulce a vaniliei în mașina ta cu Odorizantul Auto Paloma Fresh Box - Vanilla!

Acest odorizant este creat pentru a adăuga o notă de dulceață și confort în mașină sau în orice alt spațiu. Cu Vanilla, fiecare călătorie devine o experiență senzorială deosebită.

Ce îl face special este faptul că poate elibera aroma sa treptat, oferind un parfum subtil și dulce care persistă mult timp. Cu o simplă îndepărtare a foliei de etanșare și înșurubarea capacului, vei permite acestui odorizant să-și facă magia.

Modul de utilizare este extrem de simplu: scoateți folia de etanșare de sub capac și înșurubați capacul înapoi. Aroma sa dulce a vaniliei se va elibera treptat în mașina ta sau în camera ta, făcând fiecare moment mai plăcut și mai reconfortant.

Paloma Fresh Box - Vanilla este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă o notă de dulceață și confort în spațiul lor. Transformă-ți mașina sau camera într-un loc plin de aromă și relaxare cu acest odorizant de înaltă calitate.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Fresh Box - Vanilla este soluția perfectă pentru a aduce aroma dulce a vaniliei în mașina ta sau în camera ta. Achiziționează acum și bucură-te de dulceața și confortul în fiecare zi!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Fresh Box - Vanilla și transformă-ți spațiul într-un loc plin de aromă și reconfortare!

Tip: Paloma - Vanilla
Poate fi folosit: aproximativ 60 de zile
Cantitate: 1 buc - 32 g