Odorizant auto Paloma Fresh Box - Cotton White

Ambalaj: 1 buc.
16 lei


Cod produs: P03456


Paloma

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Bucură-te de aroma proaspătă și de lungă durată în mașina ta cu Odorizantul Auto Paloma Fresh Box - Cotton White!

Acest odorizant este creat la dimensiunea potrivită pentru a se potrivi în suporturile de pahare pentru mașină, oferind o aromă revigorantă care persistă mult timp. Cu Paloma Fresh Box - Cotton White, fiecare călătorie devine o experiență senzorială plăcută și rafinată.

Ce îl face special este faptul că poate elibera aroma sa timp de până la 60 de zile, astfel încât să te bucuri de prospețime și frumusețe în fiecare zi. Cu o simplă îndepărtare a foliei de etanșare și înșurubarea capacului, vei permite acestui odorizant să-și facă magia.

Modul de utilizare este extrem de simplu: scoateți folia de etanșare de sub capac și înșurubați capacul înapoi. Aroma sa proaspătă se va elibera treptat în mașina ta, făcând fiecare călătorie mai plăcută și mai rafinată.

Paloma Fresh Box - Cotton White este alegerea ideală pentru cei care doresc să aibă întotdeauna o mașină proaspătă și plină de aromă. Transformă-ți mașina într-un spațiu plin de prospețime și frumusețe cu acest odorizant de înaltă calitate.

În concluzie, Odorizantul Auto Paloma Fresh Box - Cotton White este soluția perfectă pentru a aduce aroma proaspătă și de lungă durată în mașina ta. Achiziționează acum și bucură-te de prospețime în fiecare călătorie!

Achiziționează acum Odorizantul Auto Paloma Fresh Box - Cotton White și transformă-ți mașina într-un spațiu plin de aromă și prospețime!

Tip: Paloma - Cotton White
Poate fi folosit: aproximativ 60 de zile
Cantitate: 1 buc - 32 g


Produse recent vizitate