Odorizant auto Paloma Premium Car Deo Cool Fire - 65 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P39991


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Transformă călătoriile tale în adevărate explozii de prospețime cu Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Cool Fire!

Aroma sa revigorantă și plină de energie te va încărca cu entuziasm în fiecare călătorie. Acest spray cu o capacitate de 65 ml devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Premium Car Deo Cool Fire nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de prospețime. Fiecare pulverizare devine o experiență senzorială de prospețime și vitalitate, aducându-ți un val de energie în fiecare călătorie.

Acest odorizant în formă de spray îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce o explozie de prospețime și vitalitate, transformând fiecare drum într-o călătorie plină de entuziasm.

Paloma Premium Car Deo Cool Fire este ușor de folosit. Pur și simplu pulverizează în interiorul mașinii și bucură-te de aroma revigorantă a prospețimii. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de energie și vitalitate.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Cool Fire este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor o explozie de prospețime și vitalitate. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială spre energie!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Cool Fire și bucură-te de aroma revigorantă a prospețimii în fiecare călătorie!

Cel mai nou parfum de linie premium de la Paloma elimină mirosurile neplăcute imediat și oferă un miros plăcut de lungă durată. Linia de produse Premium Line include parfumuri unice, speciale. Datorită designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuită bine și atunci când aveți nevoie. Sticla mică nu ocupă mult spațiu, poate fi ideală în mașină, acasă, la birou și poate fi folosită pe scară largă.

  • Sticlă practică cu pompă
  • Efect imediat
  • Parfum proaspăt de lungă durată
  • Dimensiune compactă

 

Tip: parfum / Cool fire
Cantitate: 65 ml
Dimensiunea sticlei: 133 x Ø30 mm