Odorizant auto Paloma Premium Car Deo Gold Rush - 65 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P39990


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Dă mașinii tale o notă de lux și strălucire cu Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Gold Rush!

Aroma sa sofisticată și elegantă te va cuceri de la prima inhalare. Cu o capacitate de 65 ml, acest spray devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Designul său elegant și strălucitor îl face să fie nu doar un odorizant, ci și o adevărată bijuterie pentru interiorul mașinii tale. Plasat în interiorul mașinii, acesta îți va învălui spațiul într-o aromă masculină și sofisticată, aducând un plus de lux fiecărei călătorii.

Paloma Premium Car Deo Gold Rush nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de energie. Fiecare pulverizare devine o experiență de lux și eleganță, aducându-ți aminte de momentele petrecute în mijlocul atmosferei sofisticate.

Acest odorizant îți aduce în mașină esența luxului și a strălucirii aurii. Fiecare călătorie devine o incursiune în lumea eleganței și a bunului gust.

Cu Paloma Premium Car Deo Gold Rush, fiecare moment petrecut în mașină devine o experiență senzorială deosebită. Indiferent de destinație, aroma sa te va însoți cu lux și strălucire pe parcursul fiecărei călătorii.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Gold Rush este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor un strop de lux și strălucire. Transformă fiecare drum într-o experiență olfactivă de eleganță și stil!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Gold Rush și bucură-te de strălucirea luxului în fiecare călătorie!

Cel mai nou parfum de linie premium de la Paloma elimină mirosurile neplăcute imediat și oferă un miros plăcut de lungă durată. Linia de produse Premium Line include parfumuri unice, speciale. Datorită designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuită bine și atunci când aveți nevoie. Sticla mică nu ocupă mult spațiu, poate fi ideală în mașină, acasă, la birou și poate fi folosită pe scară largă.

  • Sticlă practică cu pompă
  • Efect imediat
  • Parfum proaspăt de lungă durată
  • Dimensiune compactă

 

Tip: parfum / Gold Rush
Cantitate: 65 ml
Dimensiunea sticlei: 133 x Ø30 mm