Odorizant auto Paloma Premium Car Deo Blue Lagoon - 65 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P39987


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Pornește într-o aventură olfactivă la malul mării albastre cu Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Blue Lagoon!

Aroma sa proaspătă și revigorantă te transportă direct pe plaja nesfârșită a unei lagune albastre. Acest spray cu o capacitate de 65 ml devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Premium Car Deo Blue Lagoon nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de prospețime. Fiecare pulverizare devine o experiență senzorială de prospețime și aventură, aducându-ți briza mării în fiecare călătorie.

Acest odorizant în formă de spray îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce o notă de prospețime și libertate, transformând fiecare drum într-o escapadă spre plaja tropicală.

Paloma Premium Car Deo Blue Lagoon este ușor de folosit. Pur și simplu pulverizează în interiorul mașinii și bucură-te de aroma proaspătă a mării albastre. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de relaxare și aventură.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Blue Lagoon este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor prospețimea și spiritul aventurier al mării. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială spre plaja tropicală!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Premium Car Deo Blue Lagoon și bucură-te de aroma proaspătă a mării în fiecare călătorie!

Cel mai nou parfum de linie premium de la Paloma elimină mirosurile neplăcute imediat și oferă un miros plăcut de lungă durată. Linia de produse Premium Line include parfumuri unice, speciale. Datorită designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuită bine și atunci când aveți nevoie. Sticla mică nu ocupă mult spațiu, poate fi ideală în mașină, acasă, la birou și poate fi folosită pe scară largă.

  • Sticlă practică cu pompă
  • Efect imediat
  • Parfum proaspăt de lungă durată
  • Dimensiune compactă

 

Tip: parfum / Laguna albastra
Cantitate: 65 ml
Dimensiunea sticlei: 133 x Ø30 mm