Odorizant auto Paloma Car Deo New Car - 65 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P39984


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Dă-i mașinii tale o senzație de proaspătime cu Odorizantul auto Paloma Car Deo New Car!

Aroma sa proaspătă și autentică îți aduce aminte de mirosul unei mașini noi. Acest spray cu o capacitate de 65 ml devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Car Deo New Car nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de prospețime. Fiecare pulverizare devine o experiență senzorială de proaspătime, aducându-ți aminte de sentimentul de a conduce o mașină nouă.

Acest odorizant în formă de spray îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce un strop de prospețime și bucurie, transformând fiecare călătorie într-o experiență plăcută.

Paloma Car Deo New Car este ușor de folosit. Pur și simplu pulverizează în interiorul mașinii și bucură-te de aroma proaspătă a unei mașini noi. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de prospețime și vitalitate.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Car Deo New Car este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor senzația de proaspătime a unei mașini noi. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială spre prospețime și vitalitate!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Car Deo New Car și bucură-te de aroma proaspătă a mașinii tale în fiecare călătorie!


Cel mai nou parfum cu pompă de la Paloma elimină imediat mirosurile neplăcute și oferă un miros plăcut de lungă durată. Datorită designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuită bine și atunci când aveți nevoie. Sticla mică nu ocupă mult spațiu, poate fi ideală în mașină, acasă, la birou și poate fi folosită pe scară largă.

  • Sticlă practică cu pompă
  • Efect imediat
  • Parfum proaspăt de lungă durată
  • Dimensiune compactă

 

Tip: parfum / Mașină nouă
Cantitate: 65 ml
Dimensiunea sticlei: 133 x Ø30 mm