Odorizant auto Paloma Car Deo Hawaii Surf - 65 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P39982


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Transformă fiecare călătorie într-o aventură olfactivă la malul oceanului cu Odorizantul auto Paloma Car Deo Hawaii Surf!

Aroma sa proaspătă și revigorantă te transportă direct pe plaja paradisiacă a Hawaiilor. Acest spray cu o capacitate de 65 ml devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Car Deo Hawaii Surf nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de prospețime. Fiecare pulverizare devine o experiență senzorială de prospețime și aventură, aducându-ți briza oceanului în fiecare călătorie.

Acest odorizant în formă de spray îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce o notă de prospețime și libertate, transformând fiecare drum într-o escapadă spre plaja tropicală.

Paloma Car Deo Hawaii Surf este ușor de folosit. Pur și simplu pulverizează în interiorul mașinii și bucură-te de aroma proaspătă a oceanului. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de relaxare și aventură.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Car Deo Hawaii Surf este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor prospețimea și spiritul aventurier al oceanului. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială spre Hawaiii!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Car Deo Hawaii Surf și bucură-te de aroma proaspătă a oceanului în fiecare călătorie!

Cel mai nou parfum cu pompă de la Paloma elimină imediat mirosurile neplăcute și oferă un miros plăcut de lungă durată. Datorită designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuită bine și atunci când aveți nevoie. Sticla mică nu ocupă mult spațiu, poate fi ideală în mașină, acasă, la birou și poate fi folosită pe scară largă.

  • Sticlă practică cu pompă
  • Efect imediat
  • Parfum proaspăt de lungă durată
  • Dimensiune compactă

 

Tip: parfum / Hawaiian surf
Cantitate: 65 ml
Dimensiunea sticlei: 133 x Ø30 mm