Odorizant auto Paloma Car Deo Lilac Garden - 65 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei


Cod produs: P39981


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Redă eleganța și prospețimea mașinii tale cu Odorizantul auto Paloma Car Deo Lilac Garden!

Aroma sa delicată de liliac îți aduce esența naturii în interiorul mașinii tale. Acest spray cu o capacitate de 65 ml devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Paloma Car Deo Lilac Garden nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de prospețime. Fiecare pulverizare devine o experiență senzorială de prospețime și rafinament, aducându-ți o notă de eleganță în fiecare călătorie.

Acest odorizant în formă de spray îți permite să personalizezi mirosul mașinii tale în funcție de preferințele tale. Fiecare pulverizare aduce un strop de prospețime și eleganță, transformând fiecare călătorie într-o experiență plăcută.

Paloma Car Deo Lilac Garden este ușor de folosit. Pur și simplu pulverizează în interiorul mașinii și bucură-te de aroma delicată a liliacului. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de prospețime și rafinament.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Car Deo Lilac Garden este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor o notă de prospețime și eleganță. Transformă fiecare drum într-o călătorie senzorială spre grădinile înflorite de liliac!

Achiziționează acum Odorizantul auto Paloma Car Deo Lilac Garden și bucură-te de aroma delicată a liliacului în fiecare călătorie!Cel mai nou parfum cu pompă de la Paloma elimină imediat mirosurile neplăcute și oferă un miros plăcut de lungă durată. Datorită designului pompei, cantitatea de parfum poate fi distribuită bine și atunci când aveți nevoie. Sticla mică nu ocupă mult spațiu, poate fi ideală în mașină, acasă, la birou și poate fi folosită pe scară largă.
 

  • Sticlă practică cu pompă
  • Efect imediat
  • Parfum proaspăt de lungă durată
  • Dimensiune compactă

 

Tip: parfum / gradina liliac
Cantitate: 65 ml
Dimensiunea sticlei: 133 x Ø30 mm