-20%

Odorizant auto Paloma Parfum Jasmin - 5 ml

Ambalaj: 1 buc.
10 lei
8 lei


Cod produs: P10535


Paloma

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Adaugă un strop de prospețime florală în mașina ta cu Odorizantul auto Paloma Parfum Jasmin!

Aroma sa delicată de jasmin îți aduce esența naturii în interiorul mașinii tale. Cu o capacitate de 5 ml, acest odorizant devine alegerea perfectă pentru a menține mașina mereu plăcut mirositoare.

Designul său elegant îl face să fie nu doar un odorizant, ci și o călătorie în mijlocul unui grădinii de flori înflorite. Plasat în interiorul mașinii, acesta îți va învălui spațiul într-o aromă autentică de jasmin, aducându-ți aminte de serile de vară petrecute în grădina parfumată.

Paloma Parfum Jasmin nu doar maschează mirosurile neplăcute, ci le înlocuiește cu o aromă autentică și plină de prospătime. Fiecare inhalare devine o experiență de prospețime și bucurie, aducându-ți aminte de mirosul delicat al florilor de jasmin.

Acest odorizant îți aduce în mașină esența prospețimii florilor și aroma plină de natură a jasminului. Fiecare călătorie devine o incursiune în lumea delicată a florilor, unde prospețimea și frumusețea se regăsesc în fiecare respirație.

Cu Paloma Parfum Jasmin, fiecare moment petrecut în mașină devine o experiență senzorială plină de eleganță și prospețime florală. Indiferent de destinație, aroma sa te va învălui într-o atmosferă de liniște și frumusețe.

În concluzie, Odorizantul auto Paloma Parfum Jasmin este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere mașinii lor un strop de natură și prospețime florală. Transformă fiecare drum într-o călătorie olfactivă plină de eleganță și frumusețe!

Achiziționează acum Odorizantul auto

Tip: Parfum / Iasomie
Poate fi folosit: Cu utilizare normală, aprox. 1 lună
Cantitate: 5 ml


Produse recent vizitate