Fotoliu de masaj Life-Guard LGM003

Ambalaj: 1 buc.
17.850 lei


Cod produs: LGM003


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Echipat cu cele mai noi tehnologii și funcții avansate, acest fotoliu îți oferă o relaxare profundă și un masaj complet adaptat nevoilor tale.

Unul dintre punctele forte ale fotoliului LGM003 este mecanismul său de masaj 3D, care se mișcă în trei dimensiuni pentru a simula mișcările mâinilor unui terapeut profesionist. Astfel, vei experimenta o senzație realistă de masaj, ce acoperă întregul corp și elimină tensiunea acumulată. Mai mult, poți personaliza masajul în funcție de preferințele tale, alegând dintre diferite moduri și intensități disponibile.

Sistemul de operare cu ecran mare HD îți oferă un control ușor și intuitiv asupra funcțiilor fotoliului, iar sistemul inteligent de control vocal te ajută să ajustezi setările fără a fi nevoie să apeși butoane. Fotoliul LGM003 dispune și de o funcție de detecție a corpului, care identifică forma și poziția corpului tău pentru a oferi un masaj personalizat și precis.

Cu ajutorul airbagurilor pentru întregul corp, vei beneficia de un masaj complet, care acoperă fiecare zonă a corpului. Acestea pot fi combinate cu funcția de încălzire, pentru a elibera tensiunea musculară și a promova circulația sanguină sănătoasă. Fotoliul LGM003 oferă, de asemenea, 24 de programe automate, astfel încât să poți alege rapid un masaj potrivit pentru starea ta de spirit și nevoile tale.

Fotoliul este echipat cu un track SL de 130 cm, ceea ce înseamnă că mișcarea masajului acoperă o porțiune extinsă a spatelui și a coapselor. Acesta este completat de trei rânduri de role pentru masajul picioarelor, care utilizează tehnica de scărpire pentru a relaxa și revigora mușchii picioarelor.

Pentru siguranța ta, fotoliul LGM003 este prevăzut cu un sistem biologic anti-încleștare, care oprește automat mișcarea mecanismului de masaj dacă detectează o presiune excesivă. De asemenea, dispune de o funcție de alunecare, care permite fotoliului să se deplaseze ușor înainte și înapoi, pentru o poziționare comodă și eficientă.

Fotoliul de masaj Life-Guard LGM003 te întâmpină cu un design elegant și finisaje de înaltă calitate. Materialul special de piele conferă un aspect sofisticat și este ușor de întreținut.

Investește în sănătatea și bunăstarea ta cu fotoliul de masaj Life-Guard LGM003 și bucură-te de o experiență personalizată și tehnologie avansată în confortul propriei tale case.

Caracteristici:
 

- Un nou mecanism de masaj 3D;                      
- Mod de masaj personalizat personalizat;             
- Sistem de operare cu ecran mare HD;            
- Sistem inteligent de control vocal;              
- Detectarea corpului;                                 
- Airbag-uri corporale complete de masaj și încălzire fuction; 24 programe automate;
- 130cm SL track;            
- Trei rânduri de masaj de răzuire cu role pentru picioare;
- Sistem biologic anti-pinch;               
- Funcție de alunecare; 
- Funcții speciale

Dimensiuni:

202 L x90 l x125 H cm


Produse recent vizitate