Fotoliu de masaj Life-Guard LGM001

Ambalaj: 1 buc.
4.283 lei


Cod produs: LGM001


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Echipat cu tehnologii avansate și caracteristici inovatoare fotoliul Life-Guard LGM001 îți oferă o experiență de relaxare supremă, revitalizându-ți întregul corp și liniștindu-ți mintea.

Cu o design elegant și ergonomic, fotoliul Life-Guard LGM001 combină funcționalitatea și confortul pentru a-ți oferi o experiență de masaj personalizată și completă. Bilele rotative fixe îți vor masa gâtul, spatele și șoldurile, eliminând tensiunea și durerea acumulată în aceste zone. Masajul cu aer la nivelul corpului și coapselor asigură o stimulare profundă și relaxare completă, îmbunătățind circulația sanguină și reducând oboseala musculară.

Pentru o controlare ușoară și intuitivă a funcțiilor fotoliului, poți utiliza tastatură rapidă de pe brațul acestuia sau să folosești controllerul LCD cu ecran mare. Cu ajutorul funcției de încălzire a spatelui și picioarelor, vei simți o senzație plăcută și calmantă, ce ajută la relaxarea mușchilor tensionați și la stimularea circulației sanguine. Funcția de gravitație zero te poziționează într-o poziție înclinată care reduce presiunea asupra coloanei vertebrale și îți oferă o senzație de flotare, adâncind astfel relaxarea.

Fotoliul Life-Guard LGM001 vine și cu o caracteristică specială pentru confortul picioarelor tale - rolele pentru masajul tălpilor. Acestea îți vor oferi un masaj plăcut și revigorant la nivelul picioarelor și al tălpilor, stimulând punctele de presopunctură și eliminând oboseala acumulată.

Pentru a completa experiența de relaxare, fotoliul LGM001 este dotat cu tehnologie Bluetooth, astfel încât poți conecta dispozitivul tău preferat și să te bucuri de muzică în timpul masajului.

Caracteristici:

Minge de masaj rotativă fixă de la gât până la șold;
Masaj cu airbag pentru corp + airbag pentru coapse;
Tastele de comandă rapidă de pe cotieră + USB:
Controler de mână cu ecran mare LCD;
Pernă cu role: Role pentru picioare;
Muzică Bluetooth + audio HD;
Lumini de respirație pe ambele părți;
Încălzirea spatelui și a picioarelor;
Funcție de gravitație zero

Disponibil la comanda in urmatoarele culori:

 

- GRI

- GALBEN

- NEGRU

Dimensiuni:

160 L x 74 h x 150 H cm

 


Produse recent vizitate