Creion de fază - cu funcție fără contact - cu feedback de lumină și sunet - 70-250 V AC - alimentat cu baterie

Ambalaj: 1 buc.
28 lei
din care taxa verde 0,05 lei


Cod produs: 25822


Maxwell

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Combină avantajele creionului tradițional de fază și detectorilor de tensiune fără contact. Potrivit pentru detectarea tensiunii AC la prize, canale de cabluri, întrerupătoare și fire. Datorită formei sale confortabile, încape chiar și în buzunar. Creion tradițional de fază, cu ajutorul căruia poți verifica ușor și rapid care este cablul de fază (în direct). Testerul este potrivit pentru detectarea la atingere a tensiunii între 70 - 250 V AC. Dacă lumina este aprinsă, este un cablu de fază (sub tensiune). Dacă lampa nu se aprinde și se aude un semnal sonor, tensiunea de pe cablul testat este mai mică de 70 V AC. Pentru testarea fără contact, poate fi utilizat până la 70 - 1000 V AC. În timpul utilizării în modul fără contact, nici una dintre suprafețele sale nu intră în contact metalic cu suprafața de măsurat, minimizând astfel riscul de șoc electric, astfel încât poziția fazei poate fi determinată și mai sigur.
 

  • Detecție sigură, fără contact
  • Lumină LED și semnal sonor atunci când este prezentă tensiune
  • Forma confortabilă a stiloului, se potrivește confortabil în buzunare
  • Testarea polarității
  • Test de continuitate
  • Comutator glisant
  • Prinzătoare de curea


Caracteristici:

  • O = Test V AC la atingere (LED roșu)
  • L = Test fără contact (LOW) V AC (LED verde și bip)
  • H = Test fără contact (HIGH) V AC (LED verde și bip)


Atenţie!
1. Testerul nu poate fi folosit pentru a testa tensiuni peste tensiunea nominală specificată! 2. Semnalul perfect este furnizat doar în intervalul de temperatură de -10 - (+50)°C și în domeniul de frecvență 50-500 Hz. 3. Perceptibilitatea semnalului poate fi afectată: în condiții de lumină nefavorabile (de exemplu, în lumina soarelui). 4. Înainte de utilizare trebuie verificată funcționarea perfectă a testerului (AUTO TEST). 5. Nu utilizați testerul în prezența umezelii! (Acest lucru include roua, ceața sau ploaia) 6. Folosiți lama creionului de fază numai pentru verificarea tensiunii. Este interzisă efectuarea oricărui alt proces de lucru fără a deconecta tensiunea! Nu trebuie folosit un tester deteriorat! Vă rugăm să rețineți că, în anumite condiții, pe corpul din plastic poate fi generată electricitate statică, ceea ce poate cauza citiri (semnale) incorecte!

Pentru a schimba bateria, trageți ușor clema de centură în sus și glisați-o înapoi. Introduceți 2 baterii noi în suportul bateriei, acordați atenție polarității corecte! Înlocuiți clema de curea. (împingeți-l înainte până când auziți un clic). Atenție: Nu utilizați testerul cu capacul bateriei scos.

Temperatura ambiantă de funcționare: -10 °C până la +50 °C
Domeniu de detectare a tensiunii (atingere): 70 V - 250 V (CA 50/60 Hz)
Domeniu de detectare a tensiunii (fără contact): 70 V - 1000 V (AC 50/60 Hz)
Interval de detectare a tensiunii: >250V DC
Test de polaritate: 3 până la 50 V DC
Test de continuitate (per poziție a comutatorului): „O” = 0 - 5 MΩ
„L” = 0 - 50 MΩ
„H” = 0 - 100 MΩ
Clasa de protectie la contact:  
Alimentare electrică: 2 x baterii de 1,5 V LR41 / 157 / V13GA / AG13 / A76 (accesoriu)
Mărimea: 145 x 20 x 17 mm
Greutate (cu baterie): ~15 g