Huse universale premium pentru scaune auto rosu+negru - CARGUARD

Ambalaj: 1 buc.
256 lei
231 lei


Cod produs: HSA013


Carguard

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Descoperă eleganța și calitatea superioară a huselelor universale premium pentru scaune auto CARGUARD! Cu o atenție deosebită la detalii și materiale de înaltă calitate, aceste huse reprezintă alegerea perfectă pentru a-ți proteja și îmbunătăți interiorul mașinii tale. Indiferent de dimensiunea sau modelul scaunelor tale auto, husele noastre universale se potrivesc perfect, oferind o protecție maximă împotriva uzurii, murdăriei și deteriorărilor. Realizate din materiale premium, rezistente și ușor de curățat, aceste huse nu doar adaugă un aspect elegant și sofisticat mașinii tale, ci și asigură confortul necesar în timpul călătoriilor. Experimentează luxul și performanța oferite de husele universale premium pentru scaune auto CARGUARD și transformă fiecare călătorie într-o experiență de neuitat!

  • PROTEJEAZĂ scaunele mașinii tale de pete și de uzură. Indiferent de modelul mașinii tale sau dacă mașina este nouă sau nu, husele auto sunt o necesitate pentru ca mașina ta să arate impecabil și acum, și în viitor.
  • DESIGN ELEGANT: în două culori, va împrospăta aspectul mașinii tale, îi va da un stil de invidiat și va atrage cu siguranță atenția.
  • UȘOR DE INSTALAT: husele se instalează imediat pe scaunele mașinii tale datorită sistemului de prindere simplu dar sigur.
  • MATERIAL CONFORTABIL: stratul superior de poliester și materialele de calitate folosite în fabricarea huselor permit aerisirea, adăugând un plus de confort mașinii tale.
  • POTRIVIRE UNIVERSALĂ: husele noastre sunt concepute să se potrivească la marea majoritate a modelelor auto, indiferent de marcă sau categoria mașinii. Husele noastre se potrivesc pentru automobile, mașini de teren, dube sau camioane.


Setul conține:
- 2 Huse Scaune sezut față 51x58 cm
- 2 Huse spătar față 68x56 cm
- 5 Huse pentru tetiere 30x28 cm
- 1 Husă pentru spătar banchetă 142x76 cm
- 1 Husă pentru șezut pentru banchetă 142x59 cm

Material:

- țesătură textila cu textură 3D 
- Suport lombar scaun față 1,8 cm. Umplutură din burete
- Poliester de calitate superioară cu suport pentru spate și lombar
- Spumă de 5 mm de culoare gri
- spătar spate rabatabil cu fermoar

Produsul este compatibil cu scaunele cu Airbag
 


Culoare: Negru + Rosu

CARGUARD este un brand românesc de accesorii auto cu o tradiție de peste 15 ani! Produsele și accesoriile Carguard sunt fabricate sub îndrumarea și supravegherea unei companii din Județul Bihor și sunt optimizate pentru a livra un raport calitate-preț cât mai bun pentru piața din România!


Produse recent vizitate