Player auto multimedia 2 DIN, cu Touchscreen 7", Android 6.0.1 - CARGUARD

Ambalaj: 1 buc.
1.082 lei
772 lei


Cod produs: RSG00575


Carguard

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Motiv: Articol expus

CARGUARD

Compatibil cu majoritatea autoturismelor europene.

Poți instala oricare dintre aplicațiile Android. Dispozitivul nu are instalată nici o aplicație aflată sub protecția vreunui drept de autor, ca de exemplu Igo, Sygic, etc. Toate brand-urile, logo-urile și denumirile de model sunt aflate sub protecție copyright și sunt proprietatea exclusivă a companiilor producătoare.

Pentru compatibilitatea exactă, te rugăm să consulți dealerul local al autoturismului sau documentația specifică a autoturismului tău.

Datorită sistemului GPS propriu și antenei exterioare playerul auto Android este compatibil cu majoritatea aplicațiilor GPS și a seturilor de hărți offline! Oricând, oriunde, chiar și acolo unde nu există semnal mobil, dispozitivul te va duce la destinație!

Playerul auto suportă conexiunea Bluetooth cu telefonul tău, astfel ca tu să poți folosi sistemul și ca handsfree iar timpul petrecut la volan să fie unul mult mai sigur.

Centrul multimedia al mașinii tale! Echipat cu un display generos de 7”, și touchscreen, poți folosi acest aparat pentru orice activitate necesară în timpul condusului.

Garanție 2 ANI

Specificații tehnice:

 

Platformă: Android 6.0.1
CPU: Quad-core
Frecvența CPU: 1.2Ghz
RAM: 1GB
Memorie internă: 16GB
Placa grafică: Mali-400 MP4 GPU, 600 MHz
Rezoluție afișaj: 1024x600
GPS: Încorporat, cu antenă exterioară
Alimentare: 10V-14.5V CC
USB : x 2
Afisaj tactil: Multi-touch
Display: 7”
Bluetooth Încorporat
WiFi:  Încorporat
CMMB: Opțional
Putere audio 4x50W
Formate suportate: FM, MP3, MP4, AVI, WMA etc.
Dimensiuni: 185 x 105 x 123 mm

 

CARGUARD este brandul românesc de accesorii auto cu o tradiție de peste 15 ani! Produsele și accesoriile Carguard sunt fabricate sub îndrumarea și supravegherea unei companii din Județul Bihor și sunt optimizate pentru a livra un raport calitate-preț cât mai bun pentru piața din România!

 


Descărcări
pdfManual de utilizare

Produse recent vizitate