Formă de copt din silicon - Moș Crăciun - 24 x 30 x 4.5 cm

Ambalaj: 1 buc.
57 lei


Cod produs: 58766


Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Coace prăjiturile de Crăciun mult mai ușor! Pe lângă decorarea camerelor, acordă atenție și pregătirii elegante a prăjiturilor festive. Formele de copt din silicon pot fi folosite într-o varietate de moduri. Putem face unt condimentat, brioșe și pandișpan. Pe lângă deserturi, poate fi folosit și pentru a face plăcinte, pentru a coace carne sau prăjituri sărate. Mai mult decât atât, producătorii de săpun și lumânări preferă și forma de silicon. Secretul popularității formelor de copt din silicon este că au rezistență ridicată la căldură și sunt flexibile.

  • Rezistent la căldură
  • Usor de curatat
  • Cu orificiu pentru agățare

Utilizare recomandată:

  1. Așezați forma goală de silicon pe tava de copt înainte de a pune aluatul, deoarece materialul este moale și umplutura poate cădea ușor din formă.
  2. Se unge putin inainte de copt
  3. Dacă pregătești mâncare rece, clătește-o cu apă rece în prealabil
  4. Protejază matrița de căldură directă, adică de contact cu flăcări deschise
  5. Nu tăia niciodată în matrița de silicon cu un cuțit sau o unealtă ascuțită, deoarece poate fi deteriorată. 
  6. Cel mai bun mod de a scoate desertul dintr-o tavă de copt din silicon este să aștepți ca acesta să se răcească complet în formă după coacere.

Înainte de prima utilizare:
Înainte de prima utilizare, spălați bine tava de copt din silicon cu apă caldă detergent, ștergeți-o și întindeți-o cu multă grăsime. Data viitoare, acest lucru va fi necesar doar dacă matrița este foarte uscată.

Curățarea matriței:
Formele sunt ușor de curățat. Merită să le spălați manual, deoarece acest lucru lasă o cantitate minimă de grăsime în ele, nu se usucă.
Nu folosiți bureți abrazivi sau agenți de curățare abrazivi pentru curățare.
Decolorarea matriței din cauza coacerii nu afectează utilizarea acesteia.
Atât temperaturile ridicate, cât și cele scăzute (-40 ºC și 230 ºC) sunt bine tolerate. Pot fi folosite bine atât pentru prăjit, cât și pentru congelare.