Formă de copt din silicon - roșie (în formă de inimă) - Family Pound

Ambalaj: 1 buc.
35,68 lei


Cod produs: 57521B


Family Pound

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Formă de copt, din silicon în formă de inimă, pentru prăjituri și plăcinte perfecte! 

Perfectă și pentru torturi de zile de naștere, onomastice, Valentine's Day.

Sfaturi de utilizare:

Așezați forma goală de silicon pe grătarul sau tava de copt înainte de a pune aluatul în formă, deoarece materialul este moale și umplutura poate cădea ușor din formă.

Ungeți cu puțină grăsime înainte de coacere. Dacă pregătiți preparate reci, clătiți forma în prealabil cu apă rece.

Protejați forma de căldură directă, adică nu o puneți în contact cu o flacără deschisă. Nu tăiați niciodată în matrița de silicon cu un cuțit sau un instrument ascuțit, deoarece o veți deteriora.

Înainte de a tăia, vă rugăm să scoateți preparatele din formă. Cel mai sigur mod de a scoate desertul din forma de copt din silicon este să așteptați ca acesta să se răcească complet.

Înainte de prima utilizare:

Înainte de prima utilizare, spălați bine forma de copt din silicon cu apă caldă și detergent, ștergeți-o și ungeți-o din belșug cu grăsime. Acest lucru va fi necesar pe viitor doar dacă matrița este foarte uscată.

Curățarea formelor de copt din silicon:

Formele din silicon sunt ușor de curățat. Merită să le spălați manual, pentru că astfel rămâne în ele o anumită cantitate de grăsime și nu se usucă. Nu folosiți bureți de curățat sau agenți de curățare caustici pentru spălare.

Pierderea de culoare a matriței din cauza coacerii nu afectează utilizarea acesteia. Atât temperaturile ridicate, cât și cele scăzute (-40 ºC și 230 ºC) sunt bine tolerate.

Pot fi folosite atât pentru coacere, cât și pentru congelare.

  • Material: silicon
  • Dimensiune: Diametru: ~23 cm
  • Înălțime: 3,5 cm
  • Culoare: roșie
  • Greutate: ~125 g