Formă de copt din silicon - brad - 28 x 25 x 4,5 cm

Ambalaj: 1 buc.
33,75 lei


Cod produs: 57273D


Family Pound

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Pe lângă decorarea camerelor, nu uita să acordazi atenție și preparării prăjiturilor festive într-un mod elegant.

Matrițele de copt din silicon pot fi utilizate într-o varietate de moduri. Pe lângă deserturi, poate fi folosit și la prepararea plăcintelor, a cărnii tocate și la coacerea cărnii sau a prăjiturilor sărate.

Mai mult, producătorii de săpun și producătorii de lumânări preferă o formele din silicon. Secretul popularității matrițelor de copt din silicon este că au o rezistență ridicată la căldură și sunt flexibile.

 

 

 

Sfaturi de utilizare: Așezați matrița goală din silicon pe tava de copt înainte de a pune aluatul, deoarece materialul este moale și umplutura poate cădea ușor din ea. Ungeți cu puțină grăsime. Dacă pregătiți mâncăruri reci, clătiți-o cu apă rece în prealabil.

Nu puneți matrița de copt în contact cu flăcările deschise.

Nu tăiați niciodată în matrița din silicon cu un cuțit sau un instrument ascuțit, deoarece o veți deteriora.

Cel mai bun mod de a scoate desertul dintr-o formă de copt din silicon este ca mai înainte să așteptați să se răcească complet.

Înainte de prima utilizare:

Înainte de prima utilizare, spălați bine tava de copt din silicon cu apă caldă și detergent, ștergeți-o și ungeți-o cu grăsime. Data viitoare, acest lucru va fi necesar numai dacă matrița este foarte uscată.

Curățarea formelor de copt din silicon:

Matrițele din silicon sunt ușor de curățat. Merită să le spălați manual, deoarece astfel rămâne în ele o cantitate minimă de grăsime, care nu se usucă. Nu folosiți bureți abrazivi sau detergenți abrazivi pentru curățare.

Decolorarea matriței datorită coacerii nu afectează utilizarea. Atât temperaturile ridicate, cât și cele scăzute (-40 ° C și 230 ° C) sunt bine tolerate. Pot fi folosite atât pentru copt, cât și pentru congelare.

 

  • Material: silicon
  • Forma: brad
  • Dimensiune: 28 x 25 x 4,5 cm
  • Porții: 1
  • Culoare: Maro
  • Se poate pune în mașina de spălat vase
  • Rezistentă la căldură și îngheț
  • Interval de temperatură: -40 + 230 ° C