Matriță din silicon, pentru copt brioșe - 6 porții

Ambalaj: 1 buc.
36,77 lei


Cod produs: 57276BL


Family Pound

Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Matrițele de copt din silicon pot fi utilizate într-o varietate de moduri.

Pe lângă deserturi, poate fi folosită și pentru prepararea de pateuri, carne tocată și pentru coacerea cărnii sau a prăjiturilor sărate.

Mai mult, producătorii de săpun și producătorii de lumânări preferă matrițele din silicon. Secretul popularității matrițelor de copt din silicon este că au o rezistență ridicată la căldură și sunt flexibile.

Reguli de utilizare: Așezați matrița de silicon goală pe tava de copt înainte de a pune aluatul, deoarece materialul este moale și umplutura poate cădea ușor din ea. Ungeți cu puțină grăsime înainte de coacere. Dacă pregătiți mâncare pentru răcit, clătiți-o în prealabil cu apă rece.

Nu puneți matrițele în contact cu flăcările deschise. Nu tăiați niciodată în matrița din silicon cu un cuțit sau un instrument ascuțit, deoarece o puteți deteriora.

Cel mai bun mod de a scoate desertul dintr-o formă de copt din silicon este să așteptați să se răcească complet după coacere.

Înainte de prima utilizare:

Înainte de prima utilizare, spălați bine tava de silicon cu apă caldă cu detergent, ștergeți-o și ungeți-o cu multă grăsime. Data viitoare, acest lucru va fi necesar numai dacă matrița este foarte uscată.

Curățarea formelor de copt din silicon: Matrițele din silicon sunt ușor de curățat. Este indicat să le spălați manual, deoarece astfel rămâne în ele o cantitate minimă de grăsime, care nu se usucă. Nu folosiți bureți abrazivi sau detergenți abrazivi pentru curățare.

Decolorarea matriței datorită coacerii nu afectează funcția ei optimă.

Atât temperaturile ridicate, cât și cele scăzute (-40 ° C - 250 ° C) sunt bine tolerate. Le puteți folosi atât pentru prăjire, cât și pentru congelare.