-14%

Matriță de copt din silicon, în formă de inimă

Ambalaj: 1 buc.
28 lei
24 lei


Cod produs: 57521


Family Pound

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Ideală pentru fabricarea prajiturilor si placintelor.

De asemenea, poate fi folosită pentru torturi aniversare, ziua numelui, prăjituri de Ziua Îndrăgostiților, calde sau reci.

Instrucțiuni de utilizare:

Așezați matrița de silicon pe tava de copt înainte de a turna aluatul, deoarece materialul este moale și umplutura se poate vărsa foarte ușor.

Ungeți recipientul cu puțină grăsime înainte de a începe coacerea. Dacă pregătiți mâncare rece, clătiți-o în prealabil cu apă rece.

Protejați de căldura directă, adică de contactul direct cu focul deschis.

Nu tăiați niciodată în matrița din silicon cu un cuțit sau un instrument ascuțit, deoarece o veți deteriora. Cel mai bun mod de a scoate desertul dintr-o formă de copt din silicon este să așteptați să se răcească complet după coacere.

Înainte de prima utilizare: Înainte de prima utilizare, spălați bine tava de silicon cu apă caldă și detergent, ștergeți-o până la uscare și ungeți-o cu multă grăsime. Data viitoare, acest lucru va fi necesar numai dacă matrița este foarte uscată.

Curățarea formelor de copt din silicon: Matrițele din silicon sunt ușor de curățat. Este ușor să le spălați manual, deoarece va rămâne în ele o cantitate minimă de grăsime, care nu se usucă. Nu folosiți bureți abrazivi sau detergenți abrazivi pentru curățare.

Decolorarea matriței datorită utilizării în cuptor nu afectează capacitatea de lucru a matriței. Atât temperaturile ridicate, cât și cele scăzute (-40 ° C - 250 ° C) sunt bine tolerate. Puteți folosi matrița atât pentru copt, cât și pentru congelare.


Produse recent vizitate