Parasolar auto retractabil 150 x 70 x 6 cm

Ambalaj: 1 buc.
81,55 lei


Cod produs: 55796A


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Pasrasolar retractabil:

Uşor de instalat.

Cu ventuze puternice.

Rezistent la razele ultraviolete.

Cu strat reflectorizant.

 

Protejează-ți bordul și volanul mașinii de razele UV și de căldura verii. 

Recomandat mai ales familiilor cu copii mici sau animale de companie, deoarece aceștia nu trebuie plasați într-o mașină înfierbântată.

Scapă de căldura excesivă a mașinii în zilele lungi de vară. Acest parasolar împiedică încălzirea excesivă a interiorului mașinii tale. Nu va mai fi necesară ventilarea îndelungată, sau setarea aerului condiționat pe o treaptă ridicată.

Parasolarul poate fi montat cu ușurință pe interiorul parbrizului sau pe lunetă cu ajutorul ventuzelor.

Datorită designului său compact și subțire, nu creează un spațiu mort suplimentar pe parbriz, nefiind necesară îndepărtarea lui după fiecare utilizare. În plus, ventuzele puternice permit menținerea parasolarului pe parbriz şi în timpul călătoriei. Nu va mai fi necesar să îl depozitaţi separat în portbagaj ca în cazul unui produs convențional.

Dimensiunea parasolarului poate fi ajustată între 5 și 10 cm în cazul în care înălţimea parbrizului este mai mică decât mărimea sa originală!

Atenţie! La instalare asigurați-vă ca dispozitivul să nu afecteze negativ vizibilitatea! A se utiliza numai în cazul în care există posibilitatea amplasării fără reducerea câmpului vizual!   

Dimensiuni:      150 x 70 x 6 cm

Nr. ventuze:      6+ 1 buc.

Masa:   ~ 345 g


Produse recent vizitate