Smartwatch Garmin Forerunner 35

Ambalaj: 1 buc.
636,20 lei
508,96 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: Garmin


PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Ceas pentru alergare cu GPS. Ușor de utilizat.

Poți opta să rămâi conectat cu familia și prietenii, cu funcția de monitorizare în timp real, care le permite să îți urmarească alergările și poziția în timp real. Deosebit de util pentru găsirea cu ușurință a copiilor.


- Monitorizeaza pulsul la încheietura mâinii, zi și noapte, cu ajutorul tehnologiei de monitorizare a pulsului Garmin Elevate;
- GPS-ul integrat va monitoriza distanța, viteza și locațiile de alergare;
- Functii: notificări inteligente, încărcări automate în Garmin Connect, monitorizare în timp real și comenzi pentru muzică;
- Monitorizarea activității pe durata întregii zile: numără pașii, caloriile arse și minutele de activitate intensă atunci când ești în mișcare; monitorizează somnul și perioadele de sedentarism și pornește alerte prin vibrație atunci când trebuie să faci mișcare;
- Dispune de instrumente de antrenament: intervale de lucru, solicitări audio și programe de activitate dedicate de alergare /mers pe jos;
- Profiluri sport preîncărcate pentru alergare, alergare în interior, ciclism și cardio;
- Îți poți încărca automat datele în Garmin Connect, comunitatea online de pregătire fizică, unde poți să participi la competiții, să primești informații și să arăți progresul pe masură ce îți îndeplinești obiectivele.
 
Forerunner 35 este subțire și ușor. Perfect pentru alergările zilnice, antrenamente și curse. Toate statisticile relevante sunt surprinse de ceas. Nu vei mai avea nevoie de telefon sau curea de piept.

Pune-ți Forerunner 35 și pornește!
 
Ramâi conectat:

Când este asociat cu un smartphone compatibil, Forerunner 35 oferă confortul notificărilor inteligente chiar la încheietura mâinii, împreună cu o varietate de alte funcții conectate, care fac activitatea mai ușoară.

Software actualizat automat. Permite comenzi pentru muzică și multe altele pe atunci cțnd este conectat cu telefonul.    
 
Personalizare si conectare:


Ceasul pentru alergare cu Forerunner 35 îți va permite să încarci automat statisticile legate de deplasare și alergări în Garmin Connect, comunitatea noastră online gratuită de pregătire fizică, unde poți să îți examinezi progresul și chiar să-l distribui în rețelele de socializare.

Acest software gratuit este disponibil pentru desktopul sau smartphone-ul tău cu aplicația mobilă Garmin Connect™ .
 

 
Du-ți antrenamentul la nivelul următor!


Programele de antrenament nu vor mai fi niciodată plictisitoare. Atunci cand vrei să introduci puțină diversitate în rutină, poți utiliza profilul de ciclism pentru o cursă pe bicicletă în cartier sau profilul cardio pentru un antrenament în forță pe bicicleta eliptică.


Produse recent vizitate