Dezinfectant biocid pt. aer conditionat si habitaclu auto - 100 ml

Ambalaj: 1 buc.
37,88 lei
30,31 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: 17216B


Cantitate

Adauga in cos

Descriere

Un spray de dezinfectare a aerului universal extrem de eficient, care curata aerul si aparatele de aer conditionat de diverse virusuri, bacterii, ciuperci si ofera un parfum proaspat si durabil mediului tratat.

Este excelent pentru curatarea aerului interior si a climatizarii masinilor, dar poate fi folosit si prin distribuire uniforma (folosind ventilator, suflanta, aer conditionat) in locuinte, birouri, avioane, zone publice. Dezinfectant biocid extrem de eficient pe baza de alcool si ulei de citrice.

Produsul este unic, certificat individual conform ISO 17025.

Utilizarea in vehicule: Daca utilizati produsul intr-un vehicul, trageti scaunele din fata complet inainte si pliati spatarul inspre fata. Geamurile laterale trebuie ridicate! Asezati recipientul pe planseul din spate al masinii. Porniti climatizarea la viteza maxima si circulatia interioara a aerului!

Utilizarea in spatii inchise: Daca doriti sa o folositi intr-un apartament, casa, hotel, restaurant, asezati flaconul in mijlocul camerei, cat mai sus, dar la cel putin 1 m de tavan. Mobilierul de sub, sau in apropierea flaconului trebuie acoperite pt. a evita deteriorarea acestora de substanta dezinfectanta. Aerul conditionat sau ventilatorul din camera trebuie pornite la turatia maxima, dupa care apasati hotarat pe butonul superior al flaconului. In acest moment, intregul continut de dezinfectant va fi debitat in incapere!

Atentie, NU inhalati aerosolul din incapere, ca atare se recomanda sa va aflati in alta incapere pe durata tratamentului! Inchideti toate usile incaperii pt. a obtine un efect cat mai pronuntat! Produsul va fi eliberat in aer in cca. 5 minute, dupa care asteptati 15 minute pana la ventilarea cu aer proaspat a incaperii!

  • Efect bactericid rapid
  • Ventil automat
  • Utilizare simpla

Capacitate:                   100 ml

Dimensiunea flaconului: 133 x Ø42 mm

Ingrediente:                  Alcool denaturat, empigen BAC50, gaz de antrenare: Propan, butan, izobutan