Dezinfectant de aer cu Ozon max 448 m2

Ambalaj: 1 buc.
3.092,45 lei
2.937,75 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: OZN003


GLOBIZ

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Generator Ozon cu putere deosebita, destinat pentru săli mari, restaurante, săli de sport, autocare etc.

Descriere

Generatorul de ozon OZN003 este un model profesional pentru purificarea și igienizarea aerului. El este destinat spatiilor mari din restaurante, hoteluri, săli de sport, săli de ședință. Generatorul de ozon OZN003este capabil sa producă 7 g/h, 14 g/h, 21 g/h, 28 g/h de ozon pe oră.

Este un generator de ozon destinat încăperilor mari, cum ar fi săli sport și fitness, săli de ședință, restaurante, hoteluri etc. sau pentru purificarea și igienizarea aerului din autobuze, autocamioane transport mărfuri perisabile, cum ar fi transport carne, transport produse lactate.

Totodată se poate folosi cu succes la igienizarea aerului din unități de producție mezeluri, unități de prelucrare fructe și legume, unități de preparare a laptelui, etc.

Generatorul de ozon OZN003 igienizează încăperea fără a folosi produse chimice. 100% ecologic.

Modul de folosire:

Generatorul de ozon OZN003 se introduce în priza de 230V. Se selectează din buton volumul ozonului generat (7 g/h, 14 g/h, 21 g/h, 28 g/h) și se rotește timer-ul pentru selectarea timpului de generare ozon. Se părăsește încăperea și după terminarea programului de generare se așteaptă încă 30 de minute ca tot ozonul sa se transforme în oxigen.

Se recomandă aerisirea încăperii după tratamentul cu ozon


Produse complementare

Produse recent vizitate