Dezinfectant de aer cu Ozon+UV max 60 m2

Ambalaj: 1 buc.
1.714 lei


Cod produs: OZN001


GLOBIZ

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Descriere

Generator de ozon Home-360 cu purificare aer prin filtrare, emitere ioni negativi si generare ozon

Aparat 3 in 1, după cum urmează:

1. Purificare aer. Curăță aerul prin 3 filtre: primul este un filtru HEPA, care filtrează praful din aer, urmează un filtru cu cărbuni activi, pentru captarea moleculelor de miros, urmată de un filtru fotocatalitic, cu lumină ultravioleta pentru distrugerea bacteriilor și a virușilor. Acestea atrag praful, fumul de țigară, polenul care provoacă alergii, bacteriile și alte microorganisme, chiar de mărimi de 0,01 microni. Deșeurile astfel colectate vor fi lipite electrostatic pe plăcile metalice, care vor fi curățate periodic.

2. Emitere ioni negativi pentru comfort fizic si psihic.  Concentrația de ioni negativi este foarte importantă: în aerul curat de la tară concentrația ajunge la 2000 ioni/cm3 de aer, lângă cascade ajunge la 100 000 ion/cm3, însă în camera de locuit din orașe concentrația scade pana la 100 ion/cm3. Aparatul 3 in 1 ”Home-360” generează pana la 5.000.000 ion/cm3.

3. Generare ozon pentru purificarea și igienizarea aerului când nu suntem acasă. Acesta funcție o putem porni când părăsim locuința, de exemplu când mergem la serviciu. Aparatul începe să deruleze un program de generare de ozon pe care îl selectam noi: de 30, 60 sau 120 de minute, timp în care se produce igienizarea și sterilizarea intensivă.

Domenii de utilizare ale aparatului 3 in 1 Home-360:

- acasă, la birou, în săli de ședință
- baruri, pub-uri, restaurante
- cabinete medicale, săli de așteptare
- cabinete veterinare
- săli  de fitness și vestiare de sport

Purificatorul de aer cu generator ozon dispune de un afișaj LCD și de o telecomandă pentru selectarea modului de lucru, selectarea debitului de aer filtrat, programare pentru noapte etc. Are o design elegant și arată bine în orice living.


Produse recent vizitate