Joc de societate „Beer-pong”

Ambalaj: 1 buc.
50,18 lei
40,15 lei

Cadou pentru comanda peste 100 lei

Cod produs: 57513


Family Pound

PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Descriere

Joc de societate „Beer-pong”

ATENŢIE! ESTE INTERZISĂ PRACTICAREA JOCULUI DE CĂTRE PERSOANE CU VÂRSTA SUB 18 ANI, ÎN CAZUL ÎN CARE SE UTILIZEAZĂ PENTRU JOC ORICE BĂUTURI CU CONŢINUT DE ALCOOL.

Petrecerile încep să devină tot mai plictisitoare? Ți-ai dori să se întâmple ceva palpitant? Preia iniţiativa! Adu un plus de entuziasm la următoarea petrecere!

Cu acest joc de societate cu băutură, garantat, plictiseala va dispărea. La fel și băuturile.

  • Joc de societate distractiv, cu băutură
  • Reguli simple
  • Nu necesită accesorii speciale

 

Conţinutul pachetului:   24 buc. pahare din plastic
                                      24 buc. mingi de beer-pong

 

Regulile jocului:

 

Pregătiri:

Jocul poate fi jucat de patru persoane simultan (echipe de câte două persoane). Este necesară o masă de dimensiuni suficiente pentru joc şi o cantitate suficientă de bere. 

Începutul jocului:

1. Alcătuiţi 2 echipe cu câte 2 membri fiecare. Desemnaţi în fiecare echipă cine este jucătorul numărul 1 şi numărul 2, apoi desemnaţi un arbitru neutru, care va decide în cazuri de contestaţie şi coordonează jocul!

2. Aşezaţi paharele în formă de triunghi la cele două capete ale mesei. În spatele acestora, își vor ocupa jucătorii locul.

3. Umpleţi paharele cu un lichid la alegere.

4. Împărţiţi mingile de ping-pong în număr egal între cele două echipe.

 5. Jocul va fi început de echipa care, cu ochii închişi, nimereşte prima dată într-un pahar al echipei adverse, folosindu-se de o tehnică de aruncare prezentată mai jos. La început va încerca jucătorul cu numărul 1, după care cel cu numărul 2.  Dacă nu se ajunge la vreun rezultat, întâietatea  va fi adjudecată cu jocul piatră-hârtie-foarfece.
 

Scopul jocului:

Mingile de ping-pong trebuie aruncate în paharele adversarilor. Paharul nimerit trebuie băut, iar după golire, îndepărtat de pe masă. Câştigă echipa care îndepărtează mai repede toate paharele adversarilor de pe masă. Jocul se consideră terminat şi în cazul în care capacitatea de ţintire a jucătorilor se apropie de zero. :)


Mersul jocului:
Jucătorul numărul 1 a echipei începătoare face o tentativă de a nimeri într-unul din paharele echipei adverse. În caz de eşec, coechipierul său va încerca de asemenea.

Dacă unul din coechipieri reuşeşte, cealaltă echipă va trebuie să bea conţinutul paharului nimerit. Conţinutul paharului poate fi consumat de unul singur, sau împărţit între coechipieri - acest lucru rămâne la latitudinea echipei. Consumul conţinutului paharului poate fi evitat, dacă echipa se foloseşte de posibilitatea de revanşă.

Revanşa: Echipa perdantă poate risca: dublu, sau nimic! Unul din coechipieri poate risca un contraatac. Dacă nimereşte, atunci obligaţia de consumare va fi transferată echipei adverse. Pe deasupra dublat, adică echipa adversă va consuma 2 pahare în loc de unul. Dacă revanşa nu reuşeşte, echipa care a încercat revanşa va consuma de asemenea două pahare. Revanşa nu poate fi evitată cu o altă revanşă. Revanşa este doar o posibilitate, dar nu este obligatorie.

Moduri de aruncare:

Aruncare arcuită. Mingea va fi aruncată direct către paharul ţintit, fără a atinge nimic pe traseul aruncării.

Prin recul. Mingea va fi aruncată indirect, prin reculul de pe suprafaţa mesei. Punctul realizat cu o astfel de aruncare valorează dublu, adică echipa adversă va consuma două pahare de băutură în loc de unul! În acest caz nu există posibilitatea de revanșă! Aruncarea prin recul poate fi apărată cu mâna, însă aruncarea arcuită nu.

Alte observaţii:

Dacă un jucător apără o aruncare arcuită, sau îşi aruncă mingea în propriul pahar, respectiv răstoarnă paharul - va fi penalizat. Ca atare va consuma conţinutul unuia din paharele proprii.

Dacă mingea se opreşte pe buzele paharelor, situaţia poate fi salvată, dar doar prin suflare. Dacă se reuşeşte suflarea mingii fără ca aceasta să cadă în pahar, situaţia este salvată. Dacă prin suflare mingea totuşi cade într-unul dintre pahar, acesta trebuie băut deîndată. Echipa preocupată cu suflarea mingii nu poate fi perturbată sub nici o formă de către adversari.

Paharele şi mingile îndepărtate de pe masă trebuie adunate şi nu se vor arunca în mod necontrolat sub nici o formă.

 


Descărcări
Manual de utilizare

Produse recent vizitate